15 savaitės naujienos

Šią savaitę „Verslo Angelo“ atstovai toliau tęsė pristatymus mokyklose. Balandžio 12 d. jie buvo Šaltinių vid. mok. (pristatyme dalyvavo 35 šios mokyklos mokiniai), 04 13 – Vidzgirio vid. mok. (40 mok.), 04 14 – Piliakalnio vid. mok. (~50 mok.), 04 14 įvyks paskutinis pristatymas Likiškėlių vid. mok.
Šį ketvirtadienį vyko VA ketvirtadieninis susirinkimas. Jame buvo išklausytos beveik visų grupelių ataskaitos apie jų nuveiktus darbus nuo sausio 1d. iki balandžio pradžios. Taigi, projekto Mes žinom kelią grupelė jau pasiskirstė darbais, ieško naujų rėmėjų, galinčių paremti šį projektą… Jaunimo platinimo tarnyba surado 88 akcininkus, jų kuriamai įmonei, sudarė administracinį žemėlapį ir paskirstė jo vadovus, gavo nemažai užsakymų išplatinti lankstinukus, plakatus… Deklaracijų grupelė per kovo – balandžio mėn. kas savaitę sulaukdavo 18-73 prašymų užpildyti deklaracijas, taip pat norėdami padidinti atnešamų deklaracijų kiekį, padarė reklama… STT atskyrė 12-okus, studentus ir angeliukus, taip pat narius nuo svečių, 17 išmetė, priregistravo 33 naujokus… Pristatymo grupė parašė scenarijų ataskaitiniam, atnaujino informaciją apie rėmėjus, surengė pristatymus mokyklose… Verslo žemėlapis per 3 mėn. tikisi surinktus duomenis apie įmones pateikti internete… Taip pat išklausėme ir grupelės IT ataskaitą.
Vėliau angeliukai, neturintys interneto namie, įsirašė į sąrašą – OMNITEL atstovybėje Alytuje kartą per savaitę jie galės naudotis interenetu nemokamai ir skaityti VA diskusijas. O taip pat vienas angeliukas pristatė savo egzaminų sistemą.