48 savaitė

„Verslo žemėlapis“ baigė pirmąjį etapą – ėjimą per gatves ir įmonių ieškojimą pagal geografinę padėtį, kurio metu surinko informaciją apie 1019 įmonių. Dabar yra suformuotos 4 komandos, kurias sudaro 6 angeliukai ir kapitonas. Nuo pirmadienio jos pradės eiti per įmones. Daugelis naujų narių yra mažai susipažinę su visa „Verslo angelo“ veikla, dėl šios priežasties bus sukurta 3 žmonių komisija. Ją sudarys „Verslo žemėlapio“ ir STT grupelių direktoriai, bei „Verslo žemėlapio“ direktoriaus pavaduotojas. Jie atrinks angeliukus, kurie yra pasiruošę eiti per įmones. Taigi vėliau prie komandų prisijungs daugiau angeliukų.
„Jaunimo platinimo tarnybos“ darbuotojai per penktadienį ir šeštadienį turi išnešioti 15000 Pračkailos IĮ ir 500 “Baltijos turizmo” lankstinukų. Iki pirmadienio bus baigti rinkti „Jaunimo platinimo tarnybos“ akcininkų parašai ir pinigai už akcijas. Tuomet bus pradėti tvarkyti dokumentai šios įmonės įregistravimui.
„Verslo angelo“ pagalba įsikūrė dar viena įmonė – „Baltijos turizmas“. Ji jau keletą mėnesių sėkmingai vykdo savo veiklą: siekia išvystyti turizmo tinklą Dzūkijos regione, renka informaciją apie esamas paslaugas, bei organizuoja paslaugų kompleksus. Renkant iformaciją apie turizmo paslaugas Dzūkijos regione „Baltijos turizmas“ naudojasi „Verslo žemėlapio“ patirtimi. Šiuo metu „Baltijos turizmas“ vienai Vilniaus įmonei organizuoja pramoginį savaitgalį, taip pat Pirmąją Kalėdinę mugę, bei “RIMI” akciją su Kalėdų seneliais, bei siūlo Kalėdų senelių su snieguolėmis ir nykštukais paslaugas firmoms, darželiams, mokykloms ar šeimoms. Šiuo metu yra kuriamas internetinis „Baltijos turizmo“ tinklalapis: www.baltijosturizmas.lt
Taip pat buvo išrinkta nauja generalinė direktorė – Ieva Sližauskaitę pakeitė Agnė Radzevičiūtė.

STT grupelė pateikė saraša neaktyvių angeliukų:
1. Augustė Vadišiūtė
2. Šarūnas Kanevičius
3. Dovilė Pačiauskaitė
4. Eglė Metelionytė
5. Giedrė Bernatavičiūtė
6. Loreta Lapinskaitė
7. Modestas Zorskas
8. Ramunė Šaparavičiūtė
9. Sandra Drazdauskaite
10. Vilma Gradzeviciute
11. Žaneta Pilkytė

Šiems angeliukams yra suteikiama galimybė pasitaisyti iki gruodžio 12dienos. Jeigu to nepadarys, bus pašalinti.

Agnė Radzevičiūtė