Alytaus Dainų slėnyje startuoja žiemos pramogos

„Dainų slėnis turi dainuoti!“ – sakė Alytaus miesto jaunimas spalio mėnesį vykusiame žygyje į Dainų slėnį. Šis žygis buvo vykdomas tam, kad jaunimas pateiktų savo idėjas apie šios visiems svarbios, tačiau pamirštos vietos ateitį. Išvykos metu buvo sugalvota daug orginalių idėjų. Viena jų jau sausio 31 d. bus įgyvendinta. Tai – Dainų slėnio ledo čiuožyklos atidarymas.

Turbūt daugeliui pasidarė įdomu, kodėl Alytaus jaunimui rūpi tokia vieta kaip Alytaus Dainų slėnis? Į šį klausimą Dainų Slėnio Iniciatyvinės Komandos vadovė Greta Juodžiukynaitė atsako taip: „Mes siekiame atgaivinti Dainų slėnį, nes norime pakeisti žmonių mąstymą apie senąsias Alytaus miesto vietas ir skatinti miestelėnų užimtumą bei tarpusavio ryšį.“ Taigi, visi kurie nėra abejingi Alytaus miesto ateičiai turėtų prisidėti prie šios kilnios idėjos įgyvendinimo.

Renginio organizatoriai, Dainų Slėnio Iniciatyvinė Komanda, į ledo čiuožyklos atidarymą kviečia visus, kuriems nesvetimos žiemos pramogos ir gera nuotaika. Atvykusiems bus suteikiama galimybė dalyvauti mini konkursuose (pvz., gražiausio ketureilio apie žiemą rinkimuose, įstabiausios sniego skulptūros rinkimuose ir dar daugybėje kitų!). Taip pat bus organizuojami linijiniai šokiai, estafečių ir ledo ritulio varžybos (nepamirškite šiam žaidimui reikalingos įrangos!). Rungčių nugalėtojai bus apdovanojami prizais. Pasibaigus programai visų laukia diskoteka! Renginio metu atvykusieji galės vaišintis bandelėmis ir karšta arbata.

Atvykite į Dainų slėnį sausio 31 d. ir įrodykite, kad Jums rūpi Alytaus ateitis. Registracija į konkursus prasideda 10:30, o renginio pradžia 11:00. Nepamirškite pačiūžų, rogučių ir geros nuotaikos!

Gabija Pranskevičiūtė