Ataskaitinis susirinkimas jau praėjo!

Po dvejų metų pertraukos, praeitą ketvirtaidenį (vasario 12 dieną) vyko VšĮ “Verslo Angelas” ataskaitinis susirnikimas. Šis informacinis renginys skirtas organizacijos rėmėjams ar organizacija besidomintiems asmenims informuoti apie nuveiktus darbus, tikslus ar iškilusias problemas. 
Renginį pradėjo “angeliukai” – “Verslo Angelo” nariai, kurie, kartu su organizacijos direktoriumi Vaclovu Goštautu, atliko kūrinį “Tu vėjo paklausk”. Tuomet visi klausėsi įkvepiančios V. Goštauto kalbos apie tai, kaip atsirado “Verslo angelas”, kokie buvo jo tikslai, kokie sunkumai ištiko organizaciją ar įvairius projektus, trumpai pakalbėjo apie miesto viziją, taip pat ir miesto probelmas. 
Po šios kalbos, patys jaunieji angeliukai pristatė “Verslo angelo” vykdytus projektus, kurių bene žymiausias – “Mes žinom kelią”, abiturientų palydėtuvės Nemunu. Tuomet žodis atiteko jau vyresniems angelams, kurie “baigė” verslo angelo mokyklą ir jau papasakojo apie savo sukurtą įmonę ar pasiektus tikslus. 
Visą renginį vainikavo bendrai atliktas ir jau projekto “Mes žinom kelią” himnu tapęs kūrinys “Iškeliauju į pasaulį”, po kurio svečiai kartu su angeliukais aptarinėjo ateities planus ar diskutavo apie rūpimas problemas prie kavos stalo.