Justinas Daraškevičius – naujasis generalinis direktorius

Justinas Daraškevičius – naujasis generalinis direktorius

Taip, tai jis. Dėl Justino ( „Verslo Angele“, plačiau žinomo kaip Justiuko), merginos tiesiog klykia iki ašarų, jos visos norėtų tokio vyro savo pašonėje.
2010-ujų, gruodžio penkioliktą dieną, ketvirtadieninio susirinkimo metu, Justiukas buvo garbingai išrinktas į Generalinio direktoriaus pareigas. Jis sutiko atskleisti savo karjeros vingius bei posūkius.

Kokia veikla domėjaisi prieš „VA“?

Lankiau plaukimą, kitą organizaciją (gal tai pavadinimas?). Dabar taip pat mėgstu plaukioti, priklausau Lietuvos moksleivių sąjungai, trejus metus organizuoju „Darom“ akciją ir panašiai (droviai šypsosi).
Justai, Justinėli, kas ir kaip paskatino ateiti „VA“?
Priklausiau kitai jaunimo organizacijai, kurios susirinkimai vykdavo „VA“ patalpose. Tuo metu, kaip tik angeliukai organizavo projektą „Artimi kaimynai", trūko žmonių, taigi pakvietė mane prisijungti prie projekto. Po jo supratau, kad tokios veiklos noriu dar ir dar, tad pasilikau „VA“.
Tai buvo 2009 m. balandis-gegužė.

Kokie buvo pirmieji įspūdžiai, prisijungus?

Vou! (tai viską ir pasako) Visi tokie draugiški, skuba padėti, jei tik reikia. Pradžioje buvau nedrąsus, susirinkimai, susirinkimai, susirinkimai… Paskui, kartu su „angeliukais“ pradėjau leist laisvalaikį, taip pamažu tapom geriausiais draugais.
Per tiek metų, kaip pasikeitė „VA“, tavo akimis?
Sunku pasakyt kaip pasikeitė, nes aš esminių skirtumų nepastebiu, bet dabar „angeliukai“ gal nėra vieningas kumštis, kaip seniau. Dabar jie retai leidžia laisvalaikį kartu, pasikalba tik prieš susirinkimus ar per juos.

Kokios didžiausios problemos „VA“? Kaip jas spręsi?

Mano akim didžiausia problema tai nesusibendravimas tarpusavyje, neradimas bendrų pokalbių temų. Reikėtų organizuoti įvairius filmų vakarus, žaidimų vakarus, kad kartu susibendrautume. Taip pat trūksta bendradarbiavimo su kitomis organizacijomis ir „gyvesnių" susirinkimų, tai bandysiu ir spręsti.

Smagiausias nuotykis tavo karjeroje.

Kažko labai neišskiriu, bet įsiminė 2010 „MŽK“ kai dalyvių lenteles teko daryti paskutinę minutę, o jų labai reikėjo. Išvykoje į seimą pamiršau kameros stovą, teko filmuoti rankomis (kvatojasi). (Smagūs tie nuotykiai).

Ateities planai būnant generaliniu direktoriumi.

Tolimos ateities neplanuoju, tačiau butų smagu atgaivinti dainų slėnio grupelę, į „VA“ prikviesti naujų aktyvių „angeliukų“, o toliau kaip Dievas duos (Vis dar kvatoja (tai kažkiek gąsdina)).

Mylimiausia mergina/vaikinas?

Visi labai mylimi (Linksmas juokas, persimetantis į šetonišką klyksmą).

Merginos, Justiukas labai mylimas ir užimtas, nesiekite papildomų svajonių su juo. Mat intervių metu tamstą Generalinį buvo apsupusios keturios gražuolės, patarnaujančios jam.
Palinkėkime jam didžiausios sėkmės ir lauksim daugiau gerų darbų pasauliui!