MES ŽINOM KELIĄ dalyviams

Sveiki visi “Mes žinom kelią“ dalyviai,

Kaip pamenate, rugpjūčio 18-21 dienomis išgyvenome nepamirštamą įvykį – žygį plaustais Nemunu. Žygio metu buvo visko: švietė saulė, žėrėjo žvaigždės, pūtė nepalankus vėjas, pliaupė lietus ir griaudėjo perkūnija. Buvo ne tik įdomu, linksma, džiugu, bet ir baisu, pikta, šalta ir liūdna. Įvykiai susiklostė neeiliniai ir kiekvienas išgyveno sunkius išbandymus, tapo gerais draugais ir pažįstamais, atrado naujas savo savybes.

Iš daugelio dalyvių atsiliepimų apie šį žygį, susidarėme nuomonę, kad plaukimą Nemunu plaustais verta pakartoti. VšĮ „Verslo angelas“ sieks tai padaryti kitais metais.

Kviečiame visus asmenis dalyvavusius žygyje parašyti savo įspūdžius, išsakyti savo nuomonę apie žygį, pateikti pasiūlymus kas gali būti patobulinta ir ko reikėtų šiame žygyje atsisakyti. Tuo jūs labai prisidėtumėte prie kitų metų žygio geresnės organizacijos! Niekada nepakenks ir žiupsnelis kritikos, taigi rašykite, mielieji, mums reikalinga jūsų nuomonė, tęsiant tolimesnę mūsų veiklą.

Visa tai siūlome parašyti į Svečių knygą, arba el. paštu [email protected]
Nepamirškite karts nuo karto apsilankyti puslapyje, kuriame rasite apibendrinimus, aprašymus bei jūsų pastabas apie žygį.