Nauja generalinė direktorė

Turbūt visi nekantraujate sužinoti ,kas gi yra naujoji generalinė direktorė ir norite paklausti kur prapuolė mūsų taip mylimas Juozas Staugaitis, kitaip dar Juzė? ;)
Taigi Rugsėjo 17 dieną vyko įprastas Ketvirtadieninis susirinkimas. Susirinkimo pabaigoje Juozas Staugaitis pareiškė , kad nori atsistatydinti iš savo pareigų, nes visgi vyriškis mokosi dvyliktoje klasėje. Juozas pasakė, kad savo vietoje norėtų matyti Kamilę Kamblevičiūtę, nes jo nuomone ši aktyvi mergina gebės padaryti tai, ką darė Juzė ir ne tik. Daugumos sprendimu Kamilė tapo nauja Verslo Angelo generaline direktore. Žinoma, mes nebuvome toki naivūs ir paskyrėme Kamilei dviejų savaičių mokomąjį laikotarpį, kurio metu Juozas suteiks jai pakankamai žinių atlikti savo pareigas.
Pokalbis su Kamile apie jos naująsias pareigas buvo gan įdomus. Generalinė teigia, kad šis darbas jai yra lyg išbandymas, kurį ji įveiks ir tai bus tik nauda karjerai tolimesniame gyvenime. Šiuo metu Kamilės pagrindinis darbas yra atgaivinti visas Verslo Angelo grupeles, pritraukti naujus angeliukus ir taip pat organizuoti įvairius renginius. Ateityje yra planojama per ketvirtadieninius susirinkimus pasikviesti verslininkus, kad šie papasakotų apie savo gyvenimo kelią. Taip pat mūsų generalinė nori agaivinti anksčiau vykusias paskaitas. Kaip jūs manote, kokia Kamilės nuomonė apie Juozo Staugaičio darbą? Ji mano, jog labai blogai, kad vasarą nevyko ketvirtadieniniai susirinkimai ir kartais net nebūdavo pranešta angeliukams kad jų nebus. Jos nuomone, tai parodo Juozo šiokį tokį neatsakingumą. Taip pat Juozas nieko naujo neatnešė į Verslo Angelą. Kamilė stengsis šių klaidų nedaryti ir yra labai patenkita savo pasiekimu. Šiuo metu mūsų generalinė nieko daugiau neveikia ir yra visiškai atsidavysi Verslo Angelo veiklai.
O ką gi mano Juozas apie mūsų naująją generalinę? Senasis generalinis direktorius labai pasitiki Kamile, nes ji yra jauna, perspektyvi ir pareiginga mergina. Tai parodo jos veika MŽK organizavime. Savo darbo rezultatus Juozas vertina penkiais balais dešimtbalėje sistemoje. Taigi nekoks įvetinimas. Paklausiau jo kodėl, o šis iš širdies atsakė, todėl, nes nevyko ketvirtadieniniai susirinkimai, neatnešė į VA nieko naujo. Žinoma, suorganizavo MŽK. Tai aukščiausias mūsų generalinio pasiekimas. Šiuo metu Juozas yra dvyliktokas ir mokosi vairuoti, tad į Verslo Aangelą ateina retai. Šiuo metu jis yra kopėčių palaikytojas, bet ateityje tikisi rasti savo naująją vietą Verslo Angele. Su Kamile jie kartais susitinka ir senasis generalinis labai džiaugiasi tokia pareiginga asmenybe. Juozas Kamilei nori palinkėti daug stiprybės, kantrybės, gero darbo ir žinoma būti gera lydere ir vadove.
Taigi išgirdote senojo ir naujosios generalinės direktorės nuomones apie naujus iššūkius. Dabar telieka klausimas ar Kamilei pavyks atlikti savo pareigas ir įgauti angeliukų pasitikėjimą.

Straipsnį rašė Adelė Gunevičiūtė