Nauja "Verslo Angelo" generalinė direktorė

Neseniai „angeliukai“ išrinko naują Verslo angelo generalinę direktorę. Ja tapo VA senbuvė Gabija Pranskevičiūtė. Gabijos idėjas bei siekius tapus generaline direktore galite sužinoti perskaitę žemiau esantį interviu.

1. Kas paskatino tave eiti šias pareigas?
Tapti generaline „Verslo angelo“ direktore man pasiūlė buvusi direktorė Kamilė Sedleckaitė. Aš, savo ruožtu, pamaniusi, kad tai neblogas sumanymas, suteiksiantis man daug patirties, sutikau.

2. Kaip jautiesi tapusi generaline „Verslo angelo“ direktore?
Jaučiuos labai gerai. Džiaugiuos, kad man patikėtos tokios svarbios bei atsakingos pareigos ir tikiuosi, kad nenuvilsiu „angeliukų“.

3. Ką žadi pakeisti VA?
Didelių pokyčių neplanuoju, tačiau komadinių žaidimų būdu pabandysiu komandą padaryti vieningesnę, atsakingesnę. O jei kalbėtume apie naujas veiklas „Verslo angele“, tai yra planuojamas projekto „Mes Žinom Kelią 2010“ organizavimas. Taip pat tikiuos, kad iki mano, kaip generalinės direktorės, vadovavimo pabaigos bus atnaujintas „Verslo angelo“ internetinės svetainės dizainas, nes tai svarbu mūsų organizacijos įvaizdžiui. Vienas iš mano tikslų yra įvairesni visuotiniai ketvirtadienio susirinkimai – KS‘ai. Jų metu vyks ne vien darbų aptarimas, bet ir praktiniai užsiėmimai komandos formavimui bei loginiam mąstymui ugdyti.

4. Kaip vertini buvusios generalinės direktorės darbą, ką ketini daryti kitaip?
Buvusios generalinės direktorės darbą vertinu neblogai, tačiau manau, kad KS‘ai buvo per daug vienodi. Manau, kad reiktų įtraukti daugiau praktinės veiklos, kurios metu „angeliukai“ įgytų įvairios patirties ir, kad ėjimas į visuotinius susirinkimus būtų ne pareiga, o smagus laisvalaikio leidimo būdas.

5. Kuo šios pareigos bus naudingos tau?
Šios pareigos man atneš daugiau vadovavimo patirties ir žinoma, daug džiaugsmo, nes „Verslo angelas“ yra ta vieta, kurioje visuomet malonu būti ir gera sugrįžti. :)

Austėja V.

Nuotraukoje – kairėje Gabija Pranskevičiūtė