Nuotaikos Verslo Angele

Šį savaitgalį vyks “Jaunimo gatvės” seminaras. Visi darbai jau padaryti, laikiame gerų rezultatų.
Vėl atgijo Baltijos Turizmo grupelės veikla. Nauja komanda tęs pradėtus darbus: aktyvaus laisvalaikio organizavimas; renginių, švenčių , vakarėlių organizavimas; vilų nuoma; kalėdinių renginių organizavimas, taip pat Naujųjų metų šventės.
Verslo Angelas gavo pasiūlymą tapti Alytaus visuomeninių jaunimo organizacijų sąjungos „Apskritasis stalas“ asamblėjos stebėtoju. Šį šeštadienį keletas Verslo Angelo narių vyks į šį susirinkimą.
Ketvirtadieninio susirinkimo pradžioje grupelė, kuri buvo išvykusi į konferenciją Latvijoje, papasakojo apie seminarą. Jis buvo įdomus, dalyviai turėjo įvykdyti daugybę įvairių užduočių. Verslo Angelo atstovai šiek tiek nusivylė konferencijos organizavimu, nebuvo organizuojamos vakaronės ir panašiai. Dalyviai daugiausiai sužinojo apie reklamą ir jos verslą.
Vėliau per ketvirtadieninį susirinkimą Vaclovas pakalbėjo apie valdybos posėdį dėl už 2005 metus nepervestus 2% už užpildytas deklaracijas. Buvo analizuojama, kas parašyta akte. VA rašys raštą, kad galėtų pagreitinti visą procesą. Dauguma sako, jog VA tikrai laimės, tik gali būti, jog teismo keliu.

Naujienas rašė Vilija Matulevičiūtė