„Verslo Angelas“ – metų organizacija!

Gegužės 21 – 22 d. jau antrus metus iš eilės vyko „Alytaus Liberalaus Jaunimo“ rengiamos organizacijų kovos, kurių metu išaiškėja, kuri jaunimo organizacija yra verčiausia metų organizacijos titulo. Šiemet iššūkį priėmė šešios jaunimo komandos: „Alytaus Šaulių rinktinė“, „Alytaus Kolegijos Studentų Atstovybė“, „Baltų Ainiai“, „Alytaus Miesto Mokinių Taryba“, „Lietuvos Jaunųjų Socialliberalų Sąjunga“ bei „Verslo Angelas“.

Susirinkusių organizacijų laukė išties daug išbandymų. Pirmoji paruošta užduotis buvo komandinė estafetė. Vėliau laukė dar 2 fizinės rungtys. Viena iš jų buvo virvės traukimo varžybos, vėliau – vandens gabenimas stovint ant itin nestabiliai besilaikančių rąstų. Nors pirmos trys užduotys pareikalavo išties nemažai jėgų bei sportinio pasirengimo, visos organizacijos buvo nusiteikę draugiškai ir laukė finalo, kuomet išaiškės, kas yra laimėtojai.

Po fizinių rungčių, komandų laukė kūrybinė užduotis: iš duotų priemonių (vienkartinės lėkštės, vienkartinės šakutės, vienkartinio puodelio, 2 popieriaus lapų, tušinuko ir šiek tiek lipniosios juostos) sukonstruoti kiaušinių gaudyklę, į kurią metus kiaušinį, šis įkristų, nesudužtų, o gaudyklė nesugriūtų. Geriausiais fizikinių dėsnių žinovais buvo pripažintos tik dvi komandos, kurioms pavyko įgyvendinti užduotį: tai – „Baltų Ainiai“ ir „Verslo Angelo“ komanda!

Po šios užduoties buvo likusi tik viena rungtis. Tai – jėgų išbandymas scenoje – karaokė dainavimas. Šią užduotį vertino „Alytaus Liberalaus Jaunimo“ organizacijos nariai. Pasisėmę daug geros nuotaikos, tačiau nepraradę laimėjimo azarto, komandos nekantravo sužinoti, kas taps geriausiais.

Po maždaug 5 valandų rungtynių, buvo paskelbti laimėtojai. 3-iąją vietą užėmė „Alytaus Šaulių rinktinė“, 2 – ąją – „Baltų Ainiai“, o metų organizacija tapo „Verslo Angelas“! Jaunieji „angeliukai“ džiaugėsi tapę geriausiais ir visą vakarą nesiliovė šypsotis. 

Gabija Pranskevičiūtė

Nuotraukoje laimėtojų – „Verslo Angelo“ komanda