„Verslo angelo“ komandos pasirodymas „ŠMK“

Alytaus Miesto Mokinių Taryba jau nebe pirmus metus praskaidrina alytiškių nuotaikas organizuojamais „Šauniausio mokinio rinkimais“, kurių metu iš kiekvienos Alytaus mokyklos išrinkti kandidatai varžosi dėl šauniausio mokinio vardo. Š.m. balandžio 30d., mažojoje teatro salėje, vėl galėjome išvysti šį nuotaikingą renginį. Į titulą kandidatavo vienuolika moksleivių, kurie pristatė ir atlikinėjo įvairias organizatorių sugalvotas užduotis. Pertraukų metu buvo pakviesti pasirodyti : šokių studija „Svaja“, dainininkė Donata Ramanauskaitė bei… “Verslo angelo“ komanda su šių metų „Erdvėse“ parodytu pasirodymu.

Pradžių pradžia

Dalyvaudami „Erdvė‘10“ angeliukai tikrai nemanė, jog šį pasirodymą teks visai ne už kalnų rodyti dar kartelį. Visai netikėtai, iškart po renginio, jie sulaukė AMMT pirmininkės, Augustės Vadišiūtės, pasiūlymo sudalyvauti balandžio mėnesį organizuojamuose „Šauniausio Mokinio Rinkimuose“. Apsidžiaugę, jog kažkas įvertino jų darbą, jie atsižvelgdami į praeito pasirodymo klaidas, „Verslo angelo“ jaunimas vėl pradėjo repetuoti.

Pasirodymas ir dalyvių emocijos

Ir štai, kantriai ir kruopščiai ruošęsi, balandžio 30d., angeliukai vėl su šypsenomis veiduose šoka ir vaidina scenoje vaizduodami organizacijos narių dabartį bei ateitį. Kaip teigia viena iš „Verslo angelo“ narių, Diana Aksomitaitė: „Į ŠMK žiūrėjom labai atsakingai ir intensyviai dirbom. Ir štai, rezultatas puikus.“ Jos manymu pasirodymas patiko visiems: ir dalyvavusiems angeliukams, ir žiūrovams. O Mingailė Česnulytė dalindamasi įspūdžiais džiaugėsi, jog angeliukai nepabūgo ir dar kartą įrodė, esantys tikrai vieningi ir šaunūs, be to buvo smagu šokti jaučiant žiūrovų aktyvų palaikymą, pritariant visai salei žmonių. Jį drąsiai teigia, kad repeticijos tikrai nenuėjo veltui, nes po pasirodymo išgirdo daug padėkų už praskaidrintas nuotaikas. Na o aš, Deimantė Pauliuščenkaitė, atsakinga už šiuos pasirodymus, atsiprašau, jei ką dariau ne taip, ar pakeldavau balsą ir sakau nuoširdų ačiū visiems angeliukams – Jūs dar kartą įrodėte kitiems, jog esate tikrai vieninga organizacija. Šaunuoliai! :)

Deimantė Pauliuščenkaitė