21 savaitės naujienos

Šią savaitę sulaukėme svečių: dviejų verslininkų iš Švedijos. Tai žmonės, iš kurių Vaclovas Goštautas parsivežė Verslo angelo idėją. Jie atvažiavo pasižiūrėti kaip mums sekasi ir daugiau sužinoti apie šalia VA įkurtos verslo grupelės, t.y. musų, veiklą. Per ketvirtadieninį susirinkimą įvyko PG grupelės suorganizuotas anglu k. VA pristatymas, per kurį pristatėme savo projektus, pasakojome apie grupelių veikla, rodėme VŽ ir MŽK filmukus, bei nuotraukas atspindinčias mūsų veiklą. Svečiams patiko mūsų pristatymas, klausinėjo: „Kodėl mes lankome VA?“ , „Ką dar geriau galėtume daryti?“…
Dizaino grupelė jau padarė identifikavo korteles angeliukams, bei sukūrė VA knygelės dizainą. Organizuojant „kick off“ konferencija taip pat nemažai prisidėjo: dalyviams sukūrė identifikavimo korteles, bei „Lunch ticket“.
Pastarųjų dviejų savaičių generalinė direktorė Marija Fedotovaitė, per ketvirtadieninį susirinkimą paskyrė naują generalinį direktorių, juo tapo – Viktoras Bronickas ir buvo nuspręsta, jog vasarą generaliniai direktoriai savo pareigas eis ne dvi savaites, kaip buvo iki šiol, o mėnesį.