49 savaitė

„Verslo angelo“ virusas plinta! Lapkričio pabaigoje Murmanske įsikūrė „Verslo angelas“. Džiugu, kad ši idėja buvo paimta iš mūsų.
Trečiadienį vyko naujų narių, kurie gali eiti per įmones, atranka. Iš devynių angeliukų, penkiems buvo leista eiti per įmones. Angeliukai, neperėję atrankos, turi plačiau susipažinti su „Verslo angelo“ veikla, o kitą savaitę jie vėl dalyvaus atrankoje.
„Mes žinom kelią“ pagrindinis tiklsas: parodyti kelią pirmyn, kad būtų lengva rasti kelią atgal! Mes norime žinoti apie kiekvieną dalyvį, dalyvavusį šiame žygyje: kur jis studijuoja, kokią specialybę įgys. Tuomet išanalizavę galėsime siūlyti galimybes jam sugrįšti. Šiuo tikslu šią savaitę buvo išsiuntinėti laiškai el. paštu palaikyti ryšius.
Tarptautinio projekto Innovation Circle grupelė turi naują direktorę: Robertą Daugėlaitę pakeitė Agnė Radzevičiūtė, o jos pavaduotoja – Vaida Karalevičiūtė.
Šį šeštadienį (12 – 10) į „Verslo angelą“ atvyks vyresniųjų klasių moksleivių grupė iš Lazdijų. Vizito tikslas: susipažinti su „Verslo angelo“ veikla.

Agnė Radzevičiūtė