8 savaitė

Dažnai „Verslo angelo“ ketvirtadieniniuose susirinkimuose, kurie vyksta Alytaus miesto savivaldybės posėdžių salėje 16:00val., lankosi svečiai. Šį kartą mus aplankė keletas politikų. Vienas iš jų, seimo narys, socialdemokratas A. Paleckis, truputį papasakojo apie save, o vėliau vyko diskusija aktualiais jaunimui klausimais – apie jaunimo migraciją į užsienį, profiliavimą mokyklose. Mes svečiams trumpai pristatėme savo veiklą. Jie buvo labai susidomėję, džiaugėsi, kad Alytuje yra tiek daug aktyvaus jaunimo. Svarstoma galimybė važiuoti į LR seimą pristatyti „Verslo angelo“ veiklą.
Po „Verslo angelo“ ataskaitinio susirinkimo iš verslininkų salaukėme daug gerų atsiliepimų apie mūsų vykdoma veiklą . Po šio renginio AKTV direktorius taip pat susidomėjo mūsų veikla, žadėjo paremti. Taigi šią savaitę mus pasiekė geros naujienos: AKTV mums pasiūlė eterį – sukurti savo kanalą arba laidą. Mes aktyviai pradėjome galvoti, ką galėtume rodyti laidos metu.
„Jaunimo paltinimo tarnyba“ kartais sulaukia užsakymų išnešioti lankstinukus ne tik Alytaus mieste, bet ir Alytaus rajone. Kad būtų lengviau ir greičiau atlikti darbą, „Jaunimo platinimo tarnyba‘ nusipirko mašiną. Šią savaitę jos darbuotojai vykdė „Lankavos“ ir soliariumo „XXL Sun“ užsakymus.
Taip pat išrinkta nauja generalinė direktorė – Goda Mackevičiūtė.

Agnė Radzevičiūtė