Alytus - tai MES!

Birželio 12 – 14d. Alytui ypatingos dienos. Būtent šiomis dienomis švenčiame Alytaus gimtadienį.
Šiemet Alytaus gimtadienis bus kiek kitoks, nei įprastai. Visas tris dienas miestelėnai galės pamatyti ir sudalyvauti per 30 renginių, kurių vienas pagrindinių – birželio 12 d. (penktadienį) vyksiantis  koncertas miesto Rotušėje.
Šis koncertas šįkart bus kiek kitoks. Galbūt dėl to, kad jį organizuoja jaunimas, nestokojanis inovatyvumo,  o gal dėl to, kad pribrendom permainoms. „Sieksime parodyti, kad visai nereikia kviestis gausybės pop muzikos žvaigždžių iš kitų miestų ir jiems mokėti milžiniškų honorarų. Daugybę jaunų talentų turime ir Alytuje. Bet beabejo bus ir keletas visiems gerai žinomų atlikėjų. Kokių? Tegul tai kolkas lieka paslaptimi“ – sakė viena iš miesto šventės organizatorių Greta Vitkauskaitė.
Koncerto metu pasirodys tokios grupės, kaip: „Popieriniai lėktuvėliai“, „For the first time“, „Miško gyventojai“, „Nes taip geriau“, sportinių šokių kolektyvas „Alemana“, „Aušrinė“, Alytaus diksilendas. Koncerto metu bus ne tik dainos ir šokiai, bet ir siekiama rekordo, šypsenų fotografavimas ir t.t.
Kiekvieną penktadienį jaunimas renkasi „Verslo Angelo“ patalpose ir kartu dirba bei diskutuoja, kad koncertas visiems alytiškiams būtų nepamirštamas.
Miestelėne, laukiam taves birželio 12 d. Rotušės aikštėje! :)