Angeliukų atostogos

Nors ir atostogos, nors ir labai karšta, tačiau angeliukai su dideliu noru dirba, pluša per dienas Verslo angele! Juk tiek visko laukia! Ir žygis, ir projekto „Innovation circle“ stovykla Latvijoje. O reikia ir įprastus darbelius atlikti.

Taigi, „Mes žinom kelią“ grupelė intensyviai ruošiasi žygiui, kuris vis greičiau artėja. Jau pradėta rūpintis spaudos konferencija, plaustais, palapinėmis, maistu, transportu, inventoriumi bei baigiamąja vakarone.
Taip pat atsirado pasikeitimų žygio dalyvių registracijoje. Visi norintys (organizatoriai, studentai, abiturientai) gali registruotis mūsų internetinėje svetainėje iki rugpjūčio 1 d. Iki tol pinigų nešti nereikia! Rugpjūčio 2 ir 3 d. pagal norinčiųjų motyvaciją bus atrinkti galintys plaukti žygyje. Tie, kurių motyvacija bus netinkama, plaukti negalės. Tuomet bus išsiųstos asmeninės žinutės užsiregistravusiems ir mūsų internetinėje svetainėje bus paskelbti plaukiančiųjų sąrašai. Taigi, nuo rugpjūčio 3 arba 4 d. bus galima nešti pinigus, o tie, kurie negalės to padaryti, galės atnešti pinigus prieš išplaukiant. Šiuo metu yra užsiregistravę 54 abiturientai, 34 studentai ir 24 organizatoriai.
Per abiturientų išleistuves bus kabinami plakatai bei dalinamos projekto „Mes žinom kelią“ informacinės skrajutės.
Šį trečiadienį keletas angeliukų vyko į susitikimą su mūsų partneriais Druskininkiečiais. Taip pat šeštadienį bus susitikimas su mūsų partneriu –Lazdijais.

Jau yra pradėta po truputį ruoštis „Innovation circle“ projekto stovyklai, vyksiančiai rugpjūčio mėnesį. Visi norintys į ją vykti rašė motyvacinius laiškus. Buvo išrinkti 14 kandidatų, iš jų į stovyklą vyks 8. Šių kandidatų sudaryta komanda vieni kietiems padės, ruošis vykimui į stovyklą. Angeliukai buvo atrenkami pagal tai, kiek jie yra nusipelnę ir kaip gerai galėtų atstovauti Verslo angelui.

STT grupelė sudarė aktyvių angeliukų sąrašą. Jame yra įtraukiami aktyvūs, gerai ir laiku atliekantys paskirtus darbus, aktyviai dalyvaujantys grupelių veikloje nariai. Taip pat yra pradėtas kurti Verslo angelo problemų žurnalas. Jame kiekvienas angeliukas gali parašyti problemą, kurią jis mato Verslo angele. Parašytas problemas analizuosime ir bandysime jas Išspręsti.

Rima Kuklytė