Angeliukų savaitė

Šios savaitės ketvirtadieniniame susirinkime Verslo angelo vadovas, Vaclovas, pradėjo pirmąją verslo paskaitą.Jis mus pamokė kaip reikia rašyti savo gyvenimo aprašymą. Naujokams papasakojo kas tai yra Verslo angelas ir, kad tai yra tarsi verslo mokykla,kurioje reikia daug dirbti, norint pasiekti gerų rezultatų. Taip pat minėjo, kad grupelių direktoriai privalo turėti savo pavaduotoją, kad jam išvykus turėtų kas jį pakeistų.Po pirmosios verslo paskaitos buvo užduoti pirmieji namų darbai. Kiekvienas angeliukas turės pagalvoti apie Bonsai parodos organizavimą ir surinkti informaciją, ko reikia įgyvendinant šį projektą.
Šį šeštadienį vyks Verslo angelo valdybos posėdis, per kurį bus aptariami tolimesni veiklos planai, vykęs žygis “Mes žinom kelią2006” ir kiti susirinkimo metu iškilę klausimai.
Pristatymo grupelė šiuo metu į projekto “Innovation circle” tinklapį aprašo tris projektus: Japoniškas sodas, Dzūkijos turizmas ir verslo organizacijų tinklas. Taip pat ketina į susirinkimą pasikviesti žurnalistą, kuris papasakotų apie straipsnių rašymą, kaip sudominti skaitytoją ir kitus mums iškilusius klausimus.

Rima Kuklytė, Asta Markelytė