Artėjant žygiui

Beliko mažiau nei dvi savaitės iki taip visų laukiamo žygio „Mes žinom kelią“. Angeliukai nesustoja pusiaukelėje ir kruopščiai atlikinėja jiems paskirtus darbus.
Buvo jau išsiuntinėti laiškai žygio dalyviams, kuriuose buvo padaryta klaida dėl įvadinio susirinkimo datos,tačiau viskas greit buvo išspręsta ir klaida ištaisyta. Žinomi ir žaidimai, kuriuos žygio dalyviai galės žaisti plaustuose. Vilma pranešė, jog didžioji dalis darbų dėl transporto jau padaryta. Buvo užsakyti du paskutiniai autobusai iš „Alytaus autobusų parko“. Eglė, besirūpinanti inventoriumi, sudarė sąrašą reikalingų daiktų. Atsirado ir angeliukų, norinčių plaukti baidarėmis. Pasibaigus registracijos terminui, atrinkinejami žygio dalyviai pagal jų motyvacijas. Tikimės, jog atsiras daug abiturientų, kurie nuoširdžiai norės sudalyvauti palydytuvėse ir padiskutuoti su patyrusiais verslininkais.
Ketvirtadienį, rugpjūčio 3d., angeliukė Justė Šemetaitė,išvyko į Švediją atstovauti “Verslo angelą”. Tikimės, jog ji ne tik praleis linksmai laiką ir patirs neišdildomų įspūdžių, bet ir įgaus naujos bei vertingos patirties.

Justina