Ataskaitinis susirinkimas

Vakar, sausio 25 dieną, įvyko vienas iš svarbiausių “Verslo Angelo” renginių – ataskaitinis susirinkimas. Į šį renginį susirinko garbūs, mums brangūs žmonės: rėmėjai, verslininkai, politikai, “Verslo Angelo” studentai ir kitų organizacijų atstovai. Deja, jų buvo išties nedaug…
Susirinkimo vedantieji buvo Auksė ir Ignas, o “Verslo Angelo” veiklą pristatė Neringa su Pranu. Jie papasakojo apie mūsų projektus: “Jaunimo Gatvę”, žygį plaustais “Mes Žinom Kelią 2006”, “Innovation Circle” konferenciją. Taip pat papasakojo apie šiuo metu sustabdytą projektą “Verslo Žemėlapis”, bei apie tai, kaip sekėsi “angeliukams” pristatyti “Verslo Angelą” mokyklose. Neringa supažindino su ateities planais.
Gerb. M.Laukaitienė šnekėjo apie finansus: “Verslo Angelas” 2006 metais išleido 143 300Lt, o paramos gavo 100 062Lt. Taip pat M.Laukaitienė papasakojo apie situaciją su Mokesčių inspekcija.
Šis susirinkimas nebuvo toks, kokio tikėjomės, nes netikėtai susirgo Vaclovas ir negalėjo dalyvauti renginyje. Už jį keletą žodžių tarė Indrė. Linkime jam kuo greičiau pasveikti ir laukiame grįžtant.
Vėliau įteikėme padėkas mūsų rėmėjams, bei draugams.
“Verslo Angelą” pasveikino L.Kazlauskienė, A.Jurčius, F.Džiautas.
Po susirinkimo vyko neoficialioji dalis. Pirmą kartą per ataskaitinį susirinkimą įvyko naujokų krikštynos. Šiemet krikštinome 16 naujokų. Pirmiausia visi gavo žalią 0 formos antspaudą ant žandų. Na, o vėliau teko visiems keliais šliaužti per žirnių taką, ant galvos jausti trinamas kruopas bei paragauti “puikaus” skonio gėralo. Krikštynas pabaigėme ilga priesaika ir simboliškai buvo įteikti šaukštai su išgraviruotu užrašu “VA 2007”. Tikėkimės, kad jie bus aktyvūs ir prisidės prie “Verslo Angelo” veiklos.
Štai taip pabaigėme 2006 metų darbus. Dabar, papildę gretas būriu naujų, tikrų “angeliukų”, intensyviai ruošimės kitiems darbams, kurių kol kas svarbiausi yra “IC Expo”, bei “Bonsai” parodos. Taip pat planuojame jau greitai persikelti į naujas patalpas.

Tad, sėkmės darbuose 2007 metais!

Naujienas rašė Ignė Marculevičiūtė