Atgijusi MŽK veikla

Nors širdyse ir gamtoje vėl pavasaris, tačiau nėra laiko tingėti, ir šią savaitę „Mes Žinom Kelią“ grupelės nariai jau kimba į darbą.

Penktadienį vykusiame susirinkime, buvo aptarti artimiausi darbai ir iškilusios problemos. Nors komandai dar trūksta patirties, tačiau nestinga gerų norų ir ryžto, todėl tikimasi, kad artimiausiu metu viskas bus sutvarkyta. Registracija į žygį prasidės jau nuo kitos savaitės, bet pinigai bus pradėti rinkti tik nuo liepos 1 d. Nežymiai padidintas dalyvio mokestis, siekiant pagerinti maisto kokybę. Taip pat aptarti reklamos klausimai: skrajutės mokyklose bus išdalintos vėliausiai iki ketvirtadienio, reklama mokyklų internetiniuose puslapiuose pasirodys šią savaitę, o gegužės 25d. Ignas lankysis FM99 radijo stotyje, kur trumpai papasakos apie „Mes Žinom Kelią“ projektą. Jau sudarytas rėmėjų sąrašas, kuriame įtraukta daugiau nei septyniasdešimt asmenų bei įmonių. Grupelės nariai neturi kada nuobodžiauti ir stengiasi uoliai atlikti kiekvieną pavestą užduotį.
Šių metų žygis bus ypatingas tuo, jog prie jo organizavimo prisidės ne tik „Verslo Angelas“ ir angeliukai, tačiau ir įvairios organizacijos bei kitų Dzūkijos miestų jaunimas. Galima numanyti, kad toks organizavimo būdas atneš daug naudos visam žygiui, kadangi kiekviena diena bus kitokia ir smarkiai besiskirianti nuo praėjusios. Tikimasi sulaukti ne tik žymiai gausesnio vasarotojų būrio, tačiau ir pasiekti puikių rezultatų, bandant apjungti visą Dzūkijos regioną.

Justė Šemetaitė