Bonsai ir IC Expo parodos baigėsi

Kadangi šią savaitę įvyko Bonsai ir IC Expo parodos, tad daugumai angeliukų dirbo darbus tik susijusius su tuo. Abi parodos vyko sklandžiai, be didesnių problemų, jei jų ir iškildavo, jos buvo greitai išspręstos.
10-12 dienomis vykusioje IC Expo parodoje, kiekviena šalis pristatinėjo stendus su projektu, kuris galėtu padėti plėtoti savo miestą. Parodoje Verslo Angelas laimėjo sidabro medalį su projektu “Mes Žinom Kelią”. Apdovanojimas buvo nominuotas už tai, jog šio projekto dėka jaunimas turi puikią galimybę susipažinti su verslininkais.
10-13 dienomis vyko Bonsai 2007 paroda, kurios vienas iš pagrindinių tikslų pritraukti į mūsų miestą daugiau lankytojų bei turistų, pažvelgti į Bonsai iš arčiau. Parodoje apsilankė nemažai jaunimo ir ypač daug suaugusiųjų, kurie liko patenkinti mūsų nuveiktais darbais bei pastangomis. Į parodą atvyko beveik visi užsiregistravusieji: olandai, lenkai, japonai, vokiečiai ir t.t. Tai labai džiugina. Visi parodė savo medelius, o japonai supažindino su savo kultūra iš arčiau.
Esame dėkingi Kęstučiui Ptakauskui už suteiktas žinias bei praktiką.
Nors angeliukai šią savaitę ypač nuvargo, tačiau visi džiaugiamies, jog galėjome prisidėti prie savo miesto plėtros, patikrinti savo anglų kalbos žinias, organizavimo sugebejimus ir žinoma, jog įgijome didelės patirties bei turėjome galimybę pabendrauti su užsieniečiais, pažinti jų kultūrą iš arčiau.

Laukiame IC Expo bei Bonsai parodų kitais metais.

Naujienas rašė Aistė Kazevičiūtė