Čiuožki su meile

Artėjant įsimylėjelių šventei, Šv. Valentino dienai, aktyvusis jaunimas organizuoja dar vieną pilną žiemiškų pramogų renginį Dainų slėnyje. Atsižvelgę į praėjusio renginio „Čiuožki, čiuožki… Nepaslyski!“ dalyvių pastabas bei siekdami toliau atgaivinti senąsias Alytaus miesto vietas jie visus alytiškius kviečia Vasario 14-ąją dieną atvykti į renginį „Čiuožki su meile“.

Renginio organizatoriai, Dainų Slėnio Iniciatyvinė Komanda, atvykusiems suteiks galimybę dalyvauti linijiniuose bei porų šokiuose ant ledo, rogučių lenktynėse ir slalome. Taip pat norintys galės vėl pakovoti dėl pergalės ledo ritulio varžybose, dalyvauti ketureilių bei sniego skulptūrų konkusuose. O atsižvelgiant į renginio temą, alytiškių dar lauks ir karščiausio bučinio konkursas bei žaidimas vienišiams, kurio metu bus galima ieškoti poros. „Čiuožki su meile“ renginio pabaigoje visi galės pozuoti masinėje nuotraukoje bei linksmintis sniego karo metu. Kaip ir praėjusį kartą, rungčių nugalėtojai bus apdovanojami remėjų prizais.

Pasiimkite pačiūžas, rogutes ir drauge paminėkite Šv. Valentino dieną visiems svarbiame Dainų slėnyje. Registracija į konkursus prasidės 10:30, o renginio pradžia 11:00. Su gera nuotaika bei šypsenomis lauksime Jūsų „Čiuožki su meile“.

Deimantė Pauliuščenkaitė