Darbai tęsiasi...

Šią savaitę „Verslo Angelas“ sulaukė džiugios žinios iš Marijampolės apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos , kad „Verslo Angelas “ laimėjo pirmąjį etapą ir susigrąžins 2005 metais iki 2 procentų sumokėto gyventojų pajamų mokesčio 28.388 Lt sumą . Tai buvo tikrai gera žinia „Verslo Angelui“ , nes jis galės gyvuoti ir toliau .
„ Verslo Angelas “ toliau ruošiasi vis labiau artėjančiam „Ataskaitiniam Susirinkimui“ . „Angeliukai“ iki galo pasiskirsto pareigas , taiso scenarijų… Taip pat šių metų „Ataskaitiniame Susirinkime“ vyks naujokų krikštynos . Buvo nuspręsta , kad bus krikštijami tie „Angeliukai “ , kurie lanko „Verslo Angelą“ apie 2 mėnesius .
Taip pat jau yra ruošiamasi „Bonsai ir Suiseki Alytus 2007“parodai .Yra aptarinėjami techninės dalies darbai . Taip pat ruošiami pasiūlymai reklamai .
Tęsiami darbai dėl projekto „Jaunimo Gatvė“ . Buvo susisiekiama su visais Alytaus apskrities kaimeliais ir miesteliais . Klausiama , ar jie tęsia veiklą po projekto . Deja , tačiau retas kuris užsiima veikla projektui pasibaigus .

Naujienas rašė: Gabija Pranskevičiūtė