“Darbo organizavimas, laiko planavimas”

Nors mokslo metai jau įpusėjo, tačiau aktyvus Alytaus miesto jaunimas nesnaudžia ir aktyviai dalyvauja visuomeninėj veikloj. Ne išimtis ir spalio 27d., kada virš 20 atstovų iš įvairių Alytaus jaunimo organizacijų dalyvavo seminare „Darbo organizavimas, veiklos planų sudarymas“, kurį organizavo Alytaus visuomeninių organizacijų sąjunga „Apskritasis stalas“ (AVJOSAS). Seminare dalyvavo ir dvi Verslo Angelo atstovės-Liucija Žukaitytė ir Aistė Kazevičiūtė.
Pasak mūsų atstovių bei kitų dalyvių, seminare jie gavo daug naujos ir naudingos informacijos, įgijo patirties. Svarbiausia-vyravo nuoširdus lektorės bendravimas su auditorija. Lektorė-Jekaterina iš Vilniaus. Buvusi Vilniaus studentų sąjungos atstovybės prezidentė, tiek paskaitos, tiek pertraukų metu noriai su mumis bendravo, atsakinėjo į mūsų pateiktus klausimus. Seminare buvo pateikiama ne tik teorinės žinios, bet ir praktinės užduotys. Pertraukėlių metu taip pat vyko diskusijos tarp seminaro dalyvių apie informavijos sklaidą, pačias organizacijas.
AVJOSO seminaras buvo labai teigiamas, įgavome patirties ir žinių, kurias tikimies panaudoti tiek profesinėse srityse, tiek asmeniniame gyvenime.

Parašė Aistė Kazevičiūtė