Darbų savaitė

Šią savaitę „Verslo angele“ svečiavosi mūsų partneriai iš Druskininkų – „Laisvos verslo idėjos“. Ši organizacija kartu su mumis vykdo „Mes Žinom Kelią“ projektą. Jie atsakingi už šio projekto pristatymą savo miestui. Šiuo metu Druskininkų mokyklose yra kabinami plakatai, taip pat abiturientai apie šį žygį bus supažindinti išleistuvių metu. “Laisvos verslo idėjos” ieško remėjų. Viešnagės metu abiejų miestų organizatoriai aptarė nesklandumus ir klausimus, iškilusius organizuojant plaukimą. Užsimezgė tvirti partnerystės ryšiai.

Šią savaitę angeliukai suka galvas kaip kuo originaliau ir efektyviau pasirodyti miesto eisenoje, kuri vyks per Alytaus miesto dienas.
„Verslo angelas“ taip pat prisideda prie šios didelės mūsų miesto šventės – kaip ir praėjusiais metais mes organizuosime „Lovų slalomo“ varžybas.

Dėmesio! Mūsų svetainės lankytojams turime naujienų! Mūsų internetinio puslapio skiltyje „Apie mus“ galite rasti atnaujinta informacija apie „Verslo Angelą“
Taip pat mūsų puslapyje galite rasti naujas nuorodas į „Jaunimo platinimo tarnybos“ bei „ Baltijos turizmo“ internetines svetaines.