IC Expo ir Bonsai parodos

Šią savaitę angeliukai baigia ruoštis artėjančioms parodoms. Gegužės 9–13 dienomis vyks “IC Expo 2007” paroda, o gegužės 10-13 dienomis vyks “Bonsai 2007” paroda.
“IC Expo” parodoje dirbsiantys angeliukai jau yra pasiskirstę darbais: vieniems teks pasitikti svečius iš oro uosto, kiti turės darbo su technika ar prižiūrėti stendus parodų metu. Šioje parodoje planuojama iš viso sulaukti beveik 300 dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Estijos, Norvegijos, Švedijos bei Rusijos. Pagrindiniai darbai laukia parodos metu, o iki tol angeliukai atlieka įvairius smulkius darbelius organizuojant parodą. Joje taip pat galėsite pamatyti ir “Verslo Angelo” stendą, kuriame bus pristatyti “Mes Žinome Kelią”, “Japoniško sodo” bei “Dzūkijos turizmo” projektai. Angeliukai stengiasi jį padaryti kuo įdomesnį, galėsite išvysti ir pačių angeliukų sukurtą Dzūkijos maketą.
“IC Expo” parodos metu vyks ir “Bonsai” paroda, kuriuoje angeliukai taip pat budės prie stendų. O pakolkas jie irgi užsiima smulkiais darbais.

Tikimės, kad parodos vyks sklandžiai ir angeliukai puikiai pasidarbuos!

Naujienas rašė Ignė Marculevičiūtė