IC NAUJIENOS

Praeitą savaitę antradienį (2005 10 11) Alytuje apsilankė BSR INTERREG IIIB Inovacijų rato projekto koordinatorė Suvalkuose (Lenkija) Marta Pociorkovska ir 2 darbuotojai iš Suvalkų miesto savivaldybės. Svečiai susitiko su šį projektą Alytuje koordinuojančia Odeta Spūdiene ir VšĮ „Verslo angelas“ vadovais Vaclovu Goštautu ir Giedre Praškevičiūte.
Šio susitikimo metu buvo diskutuojama: kokiais būdais „Inovacijų rato“ projektas turėtų būti koordinuojamas, kokia yra projekto vietinės darbo grupės „Community generators“ funkcijos ir reikšmė. Daug diskusijų sukėlė klausimas, kokie žmonės turėtų dalyvauti „Inovacijų rato“ vietinėje grupėje ir kokius projektus vertėtų įgyvendinti, o kokius atmesti. Odeta Spūdienė pasidalino patirtimi, organizuojant Alytaus darbo grupės veiklą.
Pokalbio metu buvo nespręsta, kad Suvalkų miesto savivaldybės darbuotojai dalyvaujantys šiame projekte per savaitę apsvarstys kokie žmonės ir iš kokių organizacijų bus įtraukti į „Inovacijų rato“ „Community Generators“ grupę. Vėliau Alytaus atstovus pasikvies į Suvalkus pasidalinti savo patirtimi ir idėjomis apie „Community Generators“ grupės veiklą.

Giedrė Praškevičiūtė