Informacija apie žygio dalyvių įvadinį susirinkimą

Štai ir baigėsi registracija į šauniausią vasaros žygį „Mes žinom kelią 2006“! Praėjusiems atranką ( šią informaciją galite sužinoti: http://www.versloangelas.lt/lt/dalyviai.php) jau galima nešti dalyvio mokestį (25 Lt) Alytuje- „Verslo angelas“, Naujoji g. 3; Druskininkuose- „Laisvos verslo idėjos“, Gardino g. 3; Lazdijuose- „Saidas“, Varėnoje- Varėnos rajono savivaldybė, Vytauto g. 12. Pinigai bus renkami iki pat žygio, tad jei niekaip negalėsite jų atnešti iki 16 d., turėsite galimybę juos paduoti žygio rytą.
Visi dalyviai kviečiami į įvadinį susirinkimą, kuris vyks rugpjūčio 11 d. 14 val. Alytaus miesto savivaldybės didžiojoje salėje. Būtent tada dalyviai sužinos visą rūpimą informaciją, išgirs atsakymus į visus klausimus. Susirinkime dalyvaus ne tik organizatoriai, bet ir mūsų partneriai bei medicinos seselės iš Raudonojo kryžiaus. Šios seselės paaiškins, kokių saugumo reiklavimų reikia laikytis žygio metu, papasakos, kaip reikia elgtis ištikus nelaimei. Taip pat daugiau sužinosite apie organizatorius: susipažinsite su žmonėmis, kurie žygio metu bus atsakingi už tam tikras sferas. Sužinosite, į ką galėsite kreiptis pagalbos.
Aptarsime žygio maršrutą, kelionės planą, kad kiekvienas dalyvis žinotų, kur ir kada plauksime, kokias vietas aplankysime, ką veiksime. Būtinai priminsime, kokius daiktus reikia pasiimti, kad kelionėje nieko netrūktų, išdalinsime korteles daiktams pažymėti. Turėsite galimybę pamatyti praėjusių metų žygio linksmiausias akimirkas.
Būtinai atvykite!

Indrė Ramančiuckaitė