„Into the Wild 3“ organizavimas Lietuvoje

“Into the wild” – tai tarptautinis, „angeliukų“ pamėgtas projektas.  Pirmą kartą jis vyko Latvijoje, o šiemet – gamtos grožiu stebinančioje Norvegijoje. Iš abiejų kelionių „Verslo Angelo“ nariai parsivežė daug malonių įspūdžių, gerų emocijų, ypatingų gyvenimo momentų, kurių, manau, jie tikrai dar ilgai neužmirš.  Šis projektas taip sužavėjo ir įkvėpė lietuvius, jog „Into the Wild 3“ kitąmet vyks Lietuvoje. Apie įkvėpimą organizuoti šį projektą, apie išties sunkų darbą bei kitus niuansus mielai sutiko pakalbėti projekto direktorė – Kamilė Kamblevičiūtė.

Buvai viena iš „Into the Wild 2“ projekto dalyvių. Kokių įspūdžių parsivežei iš viešnagės Norvegijoje?

Tai buvo vienos nuostabiausių dienų per visas mano vasaros atostogas. Projektas buvo organizuotas puikiai: sugalvota daug įdomios veiklos, skirta pakankamai laisvo laiko, mus supo nuostabūs žmonės, su kuriais buvo taip sunku išsiskirti. Visi, ten viešėję „angeliukai“, esame pilni neišdildomų įspūdžių, kurie, tikiu, išliks atmintyje visą gyvenimą. Dabar reikia tik daug dirbti ir stengtis, kad ir Lietuvoje šis projektas sulauktų didelio pasisekimo.

Kaip kilo idėja „Into the Wild 3“ organizuoti mūsų šalyje?

Organizuoti „Into the Wild 3“ Lietuvoje pasiūlė šio projekto autorius, latvis – Kristaps. Mes, pasitikėdami savo jėgomis, sutikome ir pažadėjome jo nenuvilti.

Kas paskatino tapti šio projekto organizavimo Lietuvoje direktore?

Direktore tapau labai netikėtai – vieno KS (Ketvirtadieninio susirinkimo) metu buvo svarstoma kam patikėti šią atsakomybę, Gabija pasiūlė mane, o visi „VA“ nariai su tuo sutiko. Buvau labai nustebusi, tačiau žinojimas, jog manimi visi pasitiki, tikrai pradžiugino ir nuteikė optimistiškai.

Kaip vyksta darbai šiuo metu?

Organizacinio darbo grupė jau yra sudaryta. Tačiau neslėpsiu – kol kas nesu visiškai patenkinta jos veikla. Viskas vyksta gana lėtai, komandos nariai nelabai atsakingai žiūri į jiems patikėtus darbus. Bet visgi, manau, jog greitai visi susigyvensime ir darbai vyks produktyviai. Ar ne, „angeliukai“?

Truputėlis optimizmo, ryžto ir noro – visa tai padeda „angeliukams“dirbti ir siekti savo užsibrėžtų tikslų. Vienas iš jų – pasisekimo sulaukęs projektas „Into the Wild 3“ Lietuvoje. Sėkmės darbuose!