Išrinkta nauja „Verslo angelo“ generalinė direktorė

Kaip ir daugelyje demokratiškų organizacijų, VšĮ „Verslo angele” vyksta vadovų (lyderių) rinkimai. Kas tris mėnesius išrenkamas naujas generalinis direktorius, kuris organizuoja jaunimo veiklą bei jungia jaunimą bendram tikslui. Sausio 7 d. naujai kadencijai buvo išrinkta nauja lyderė – Kamilė Sedleckaitė, kuri užims generalinio direktoriaus pareigas.

Nors Kamilė Sedleckaitė „Verslo angelo” veikloje dalyvauja nuo 2009-07-07, ji puikiai įsiliejo į veiklą ir parodė savo lyderio savybes ir norą tobulėti.

Pokalbis su generaline direktore:

Kaip jaučiatės tapus generaline „Verslo angelo” direktore?


Jaučiuosi labai gerai ir į šias pareigas žiūriu labai rimtai, nes man buvo paskirtas atsakingas darbas. „Verslo angelo“ nariai pasitiki manimi ir nepabijojo paskirti šių pareigų būtent man.


Kokie jūsų darbo tikslai ir kokius planus žadate įvykdyti?

Pagrindinis mano darbo tikslas bus toliau siekti Verslo Angelo atgaivinimo, vesti kuo įdomesnius ir įvairesnius ketvirtadieninius susirinkimus. O dėl ateities planų pirmiausiai inicijuosiu naujo projekto kūrimą ir tikiuosi, kad ši šauni kompanija padės man įgyvendinti planus ir kartu suorganizuosime ne vieną šaunų projektą.


Kokie pasikeitimai laukia „Verslo angelo”?

„Verslo Angelo“ laukia kardinalūs pokyčiai, visų pirma visa darbo sistema keisis iš pagrindų ir aišku per savo kadenciją sistemos visiškai nepakeisiu, bet stengsiuosi kiek pavyks.

Kaip vertinate buvusios generalinės direktorės darbą?


Dešimbalėje sistemoje buvusią generalinę direktorę įvertinčiau 8, tiesiog trūko įvairumo.


Ko tikisi „Verslo angelo“ nariai iš naujos generalinės direktorės?

Justinas Daraškevičius:
Tikiuosi, kad nauja generalinė direktorė į angelo veiklą įneš naujų vėjų, užsiims organizacijos atgaivinimu ir labai tikiuosi, kad „Verslo angele” vėl bus smagių projektų ir įdomios veiklos.



Gabija Pranskevičiūtė:
Tikiuosi, kad visuotiniai ketvirtadieniniai visų „Verslo angelo“ narių susirinkimai atgaus ankstesnę reikšmę, kadangi pastaruoju metu į juos nebuvo žiūrima pakankamai rimtai. Taip pat tikiuos, kad generalinė direktorė sugebės sujungti „angeliukus“ į vieningą komandą.