Krikštynos

Šiais metais į VšĮ “Verslo angelas” atėjo daug naujų narių, todėl lapkričio 20 d. buvo “Verslo angelo” žmogeliukų krikštynos.
Susirinkę “Stiklinio pastato” kieme senieji angeliukai, esami studentai, pasivadinę viršininkais, surikiavo angeliukus eilute ir liepė lipti laiptais į trečią aukštą. Prieš tai kiekvienam nuliukui ant žando buvo nupieštas žalias nulis, kuris reiškė, kad jie dar nėra tikrieji angeliukai, o tik nuliukai.
Laiptai buvo apraizgyti siūlais, todėl nuliukai turėjo daug vargo, kol su visais daiktais pasiekė trečiąjį aukštą. Čia jų laukė “Muitinė”, kur kiekvienam buvo užrišta balta juosta su užrašu V.A., kuris reiškė “Verslo angelas”. Toliau nuliukai pasiekė “Pasienio policiją”, kuri iškraustė, apieškojo ir galų gale paleido nuliukus be daiktų, liepė išjungti telefonus ir tyliai sėdėti vienoje iš stiklinio pastato koridorių. Nuliukai patyrė daug baimės.
Susirinkę lauke ir nežinodami ką su jais darys, susikibę rankomis ir dainuodami, kad nebūtų taip baisu ir šalta, nuliukai žingsniavo Rotušės aikštės link.
Tikriems verslininkams pridera mokėti parduoti bet kokį daiktą už gerą kainą, todėl nuliukams buvo duota užduotis: parduoti paprastą daiktą už kuo didesnę kainą. Brangiausia nuliukų parduota prekė kainavo 10 Lt. Po šio išbandymo angeliukai buvo nuvesti prie “Laisvės angelo”, kur turėjo atlikti dar keletą studentų sugalvotų užduočių.
Sugrįžę iš miesto centro nuliukai iškilmingai prisiekė “Verslo angelui”. Jų priesaika buvo sulig tapeto ilgumu.
Davę priesaiką “Verslo angelui” nuliukai lengviau atsipūtė. Tačiau jie nė nenutuokė kas jų laukia…
Po priesaikos visi susirinko savo daiktus ir autobusu išvažiavo į vieną iš Birštono vilų. Tačiau pusiaukelėje autobusas sustojo ir visi nuliukai turėjo išlipti ir eiti pėsčiomis 3 km. Teko ir bėgti, ir rėkti, ir žąsele eiti, tačiau nuliukai nepasidavė. Netikėtai beeinant pradėjo sproginėti petardos, kurios turėjo išgąsdinti pavargusius nuliukus tamsų vakarą miške.
Galiausiai visus linksmai pasitiko “Verslo angelo” tėtis Vaclovas, kuris grojo armonika.Vargšai nuliukai turėjo puikią progą sušilti. Tačiau visiškai netikėtai visų džiaugsmą nutraukė dar kelios studentų išdaigos. Nuliukai dar turėjo keliais eiti per žirnius, buvo apmėtyti kruopomis ir turėjo gerti krikštynų gėrimą. Buvo galima įžiūrėti iš indo su gėrimu kyšančią kojinę.
Taip nuliukai pagaliau tapo tikrais angeliukais! Kaip įrodymą krikštatėviai visiems padovanojo po šaukštą su išgraviruotais “Verslo angelo” inicialais., o Vaclovas ir Giedrė gavo po didelį samtį. Bet angeliukai taip pat neliko skolingi ir krikštatėviams įteikė po dubenėlį su kiekvieno vardu.
Vakare visų laukė pilni maisto stalai, baseinas ir pirtis.
Didelis AČIŪ tiems, kurie suorganizavo šias krikštynas! Visi buvo labai laimingi, kad galėjo linksmai praleisti laiką! :)

Aurtorės: EVELINA IR VILIJA