Lovų slalomas Verslo angelo prizui laimėti, šventinė eisena

Jau antri metai iš eilės, per miesto dienas, yra rengiamas lovų slalomas “Verslo angelo” prizui laimėti. Šį kartą norinčių dalyvauti buvo tikrai nemažai. Iš viso dalyvavo devynios komandos. Jos buvo suskirstytos i tris grupes po tris komandas. Iš grupės į tolesnį etapą išėjo po dvi komandas, o vėliau viskas vyko olimpiniu principu. Dalyviams turėjo netrūkti jėgos, vikrumo, drąsos ir didelio užsispyrimo.
Taigi po ilgos kovos buvo paskelbti laimėtojai. Pirmąją vietą užėmė “Verslo angelo” komanda, pavadinimu „Sex in the bed“, antrąją vietą – „Drąsūs, stiprūs, vikrūs“, trečiąją – komanda „Lova United“.
Už triūsą dalyviai gavo puikius prizus! Pirmosios vietos nugalėtojams buvo įteikta Omni ID kortelės, domino, „Stiklinio restorano“ 75Lt vertės kuponas, Dailiųjų amatų mokyklėlės įsteigtas prizas- sofa- lova. Antrosios vietos nugalėtojams buvo įteikti žibintuvėliai, „Doro picos“ 50lt vertės kuponai, medaliai, taurė, diplomai. Trečioji vieta buvo apdovanota pakvietimais į Dainavos kino teatrą, švilpukais, medaliais, taure, diplomais.
Taip pat renginio metu dalyviai bei žiūrovai galėjo pasiklausyti grupių „Euphoria“, „Nieko pastovaus“, vokalisto iš Druskinikų Justino, taip pat savo pasirodymais žavėjo „broliai fakyrai“ ir „B-Box“ atlikėjai.

Angeliukai dalyvavo ir miesto dienų šventinėje eisenoje. Ėjome visi su puikia nuotaika ir šypsenomis veiduose! Visi garsiai dainavome visiems puikiai žinomas dainas, vežėme dvi lovas, kurios atspindėjo “Verslo angelo” lovų slalomą, priekyje nešėme tentą su mūsų rėmėjais, taip pat kiekvienas nešė po baltą rožę, nes juk Alytus – baltosios rožės miestas!

Taigi “Verslo angelas” ne tik dirba miesto labui, bet ir yra aktyvus įvairiausių renginių dalyvis. Angeliukai dega noru visur dalyvauti, padėti renginiuose, rengti įvairias atrakcijas miesto gyventojams!

Rima Kuklytė