Madų šou „ERDVĖ 2010“

Vasario 26d. Alytaus miesto mokinių taryba, jau nebe pirmi metai, Alytaus miesto teatro galerijoje – Studio3, surengė puikų madų šou „Erdvė 2010“. Šį kartą mada buvo siejama su ateitimi, o savo pasirodymus pristatė net vienuolika komandų. Scenoje pirmą kartą pasirodė ir mūsų „Verslo angelo“ nariai.

Renginys prasidėjo 21val. Alytaus miesto mokinių tarybos pasirodymu, vėliau sekė eilė įvairių Alytaus bendrojo lavinimo mokyklų ir visuomeninių jaunimo organizacijų komandų šou. Pertraukų metu šoko „Svaja“, „Vetrungė“, „Vijola“ ir dainavo Donata Ramanauskaitė. Renginio metu galėjome pamatyti daug orginalių pasirodymų, kuriems pasiruošti buvo įdėta tikrai daug pastangų ir laiko. Tačiau prizines vietas pasidalino trys komandos: Trečioji vieta atiteko Alytaus studentų atstovybės komandai, antroji – Dzūkijos vidurinės mokyklos komandai, o nugalėtojais tapo Šaltinių pagrindinės mokyklos komanda. Bet angeliukai tikrai nenusiminė, juk svarbiausia ne laimėti, o dalyvauti!

Viena iš “Verslo angelo” narių, Mingailė Česnulytė džiaugėsi, jog atstovauti „Verslo angelą“ susirinko tikrai šauni komanda ir visi noriai ruošėsi šiam renginiui: „Visiems buvo smagu, o tai ir yra svarbiausia. Manau, kad po šio renginio tikrai tapsime dar aktyvensi.“ O Diana Aksomitaitė teigė, jog: „dabar prisiminimuose liks tik geros emocijos ir puikus laikas. Manau, įrodėme, kad esame tikrai vieninga ir draugiška organizacija. Įtemptai dirbę parodėme puikų rezultatą.“

Madų šou „Erdvė 2010“ buvo pilnas džiugios nuotaikos, gerų emocijų bei kuo išradingesnių, orginalesnių ateities madų. Visi „angeliečiai“ džiaugiasi dalyvavę ir mano, jog „Erdvė“ dar ne kartą išvys jų pasirodymus.

Deimantė Pauliuščenkaitė

Nuotraukoje „Verslo angelo“ komanda