MES ŽINOM KELIĄ - rėmėjams

Kvietimas prisijungti prie projekto „MES ŽINOM KELIĄ“ rėmėjų

Projektas „Mes žinom kelią“ – pirmas tokio pobūdžio projektas Dzūkijos regione ir apskritai Lietuvoje. Dvyliktokų palydėtuvės yra novatoriška ir unikali idėja, kuri siekia tapti tradiciniu abiturientų žygiu Nemunu. Esame įsitikinę, kad projektas pritrauks ne tik Alytaus miesto bet ir viso regiono dėmesį. Planuojama, kad renginio dalyvių skaičius viršys 100. Žygis Nemunu truks 4 dienas, kurių metu bus aplankyta nemažai nuostabių ir gražių Dzūkijos vietų. Baigiamoji tautiška vakaronė pritrauks įvairaus amžiaus žiūrovų ir Alytaus svečių.

Tapus renginio rėmėju, Jūs turėsite unikalią galimybę prie savo reklamos pritraukti jaunosios kartos žmones ir jų tėvelius. Parodydami savo dėmesį abiturientams, suteiksite jiems galimybę pamatyti ir pajusti savo regiono ypatumus ir suvokti, kad Jų indėlis į regiono plėtrą ateityje yra būtinas ir neišvengimas.

Pasirinkome pačius veiksmingiausius ir jau gerai patikrintus reklamos būdus. Reklaminę kampaniją sudaro reklama informacinėse-reklaminėse skrajutėse, renginį reklamuojančiuose skelbimuose (plačiai iškabinti visame mieste ir rajone) ir VšĮ „Verslo angelas“ internetiniame puslapyje. Taip pat galime pasiūlyti Jūsų pasirinkto objekto ar informacijos reklamą tautiškos vakaronės vietoje (Dainų slėnis), žodinę reklamą renginio vedėjo scenarijuje, rėmėjo dalyvavimą įteikiant apdovanojimus žygio dalyviams. Reklama Dainų slėnyje pateikiama stende, žygio dalyviai apsirengę firminiais marškinėliais.

Suteikiame unikalią galimybę firmos atstovams dalyvauti projekte „Mes žinom kelią“. Ši kelionė – tai santykių užmezgimas su būsimaisiais darbuotojais, naujų idėjų pasisėmimas iš jaunosios kartos atstovų, susipažinimas su jaunomis šio meto tendencijomis iš arti. Tai pats paprasčiausias būdas atlikti vieno ar kito produkto ar paslaugos analizę, kai tikslinė grupė yra jau sudaryta ir suburta į vieną vietą. Šio žygio dalyviai – svarbiausi ir didžiausi vartotojai dabar ir ateityje.

Projektas bus įgyvendintas 2004 metų rugpjūčio 18-21 dienomis. Projekto įgyvendinimo vieta – Nemuno upė nuo Druskininkų tilto iki Alytaus Dainų slėnio ir baigiamoji tautiška vakaronė prie Alytaus piliakalnio.
Renginio organizavimu užsiima jaunieji verslo angelai. VšĮ „Verslo angelas“ darbuotojai suteikia jiems visokeriopą pagalbą. Suteikdami paramą šio projekto įgyvendinimui Jūs tuo pačiu paremiate ir VšĮ „Verslo angelas“ veiklą.

Trumpai aprašysime kaip kilo projekto idėja ir kokia šio žygio misija.

Alytus gali garsėti kaip jauniausias miestas pagal gyventojų amžių. Kiekvienais metais gausus būrys jaunų žmonių baigia vidurines mokyklas ir palieka gimtąjį miestą dėl studijų didžiuosiuose Lietuvos miestuose. Pagal statistinius duomenis tik labai mažytė dalis jaunuolių grįžta gyventi ir dirbti atgal į Alytų. Tokia situacija sąlygoja miesto augimo nebuvimą – ir ne tik žmonių skaičiumi, bet ir ekonominiu, kultūriniu lygiu. Siekdami, kad jaunoji karta rastų kelią atgal į gimtąjį regioną, nusprendėme parodyti jiems tai dėl ko verta čia grįžti. Žygis Nemunu leistų pajusti Dzūkijos gamtos įstabų grožį, suvienytų bendražygius vieningai dainai, leistų įžvelgti naujas regiono plėtros galimybes, suteiktų galimybę pajusti, kad kiekvienas darbas ir kiekviena mintis kaip ir kiekvienas žmogus yra svarbūs ir vertinami.
Projekto vizija – Alytus – jaunų specialistų ir naujų idėjų bei investicijų traukos centras. Tradicinis dvyliktokų žygis kasmet, apjungiantis visus Dzūkijos krašto abiturientus, būsimus dvyliktokus ir verslininkus.
Projekto „Mes žinom kelią“ misija – parodyti kelią pirmyn, kad būtų lengva rasti kelią atgal.
Žygis Nemunu – simbolinės dvyliktokų palydėtuvės, kur parodomas visuomenės dėmesys ir vertinimas jauno žmogaus potencialui.
Žygio metu atskleisti Dzūkijos regiono kultūrinius bei etninius ypatumus jauniesiems alytiškiams bei apskrities verslininkams, siekiant išugdyti patriotizmo jausmą savo kraštui bei kelti visuomeninį sąmoningumą.
Apsvarstyti naujas verslo plėtros galimybes ir sritis Alytaus regione ir pateikti siūlymus Alytaus miesto ir rajono savivaldybėms bei Alytaus apskrities administracijai.

Maloniai kviečiame prisijungti prie šio renginio rėmėjų ir tapti šio ypatingo renginio garbės svečiu arba dalyviu.

VšĮ „Verslo angelas“