"Mes Žinom Kelią" skelbiamas sėkmingas startas !!!

Šią savaitę „Verslo Angele“ prasidėjo didesni darbai „Mes Žinom Kelią“ žygio srityje. Per visuotinį „Ketvirtadieninį“ susirinkimą buvo paskirstyta smulkesnių organizavimo grupių vadovai. Už viešuosius ryšius bus atsakinga Neringa Bladaitė, finansus ir inventorių – Vilius Tamošiūnas, plaukimą plaustais – Gytis Vepštas, Vytautas Urbonas, dalyvius – Rima Kuklytė, stovyklavietes – Lukas Žukaitis, programą – Ignas Gibas, „Baltijos Turizmą“ – Solveiga Ptakauskaitė. Šie žmonės turės savo atskiras grupeles, su kuriomis turės susitvarkyti su visais tai grupelei priklausančiais darbais. Vyks susirinkimas, kuriame dalyvaus visi grupelių lyderiai, kur jiems bus duotas tikslus darbų planas. Po pastarojo susirinkimo grupelių darbas vyks kiekvienos atskirai.
Taip pat šią savaitę mes sulaukėme svečių iš draudimo kompanijos „ERGO Lietuva“. Šios kompanijos atstovė mus supažindino, kokia veikla užsiima kompanija ir pasiūlė padėti jiems, ir užsidirbti patiems. „Angeliukams“ reikia surasti žmonių, kurie pasirašytų sutartį su „ERGO Lietuva“ dėl pensijos kaupimo žmonėms iki pensijinio amžiaus. Daugelis „angeliukų“ buvo susidomėję. Tikimės, kad bendradarbiavimas su „ERGO Lietuva“ bus naudingas abiems pusėms.
Dar viena svarbi naujiena ! Į „Verslo Angelą“ plūsta vis daugiau naujų „angeliukų“. Mes tikimės, kad jie netrukus sėkmingai prisijungs prie veiklos.

Naujienas rašė: Gabija Pranskevičiūtė