Nauji nariai – naujos idėjos.

Sausio 20d. „Verslo Angelo“ patalpose įvyko ilgai lauktas „VA“ pristatymas bei Indrės Kreivytės seminaras apie verslumą. Pagrindinis šios popietės tikslas buvo sudominti ir sulaukti ryžtingų bei norinčių tobulėti naujų „Verslo Angelo“ narių.
Popietė prasidėjo „VA“ pristatymu. Organizaciją pristatė keturi „angeliukai“: Laura Šimkutė, Liutauras Palionis, Jurgis Švedkauskas ir Deimantė Pauliuščenkaitė. Šiuo pristatymu, kaip teigia kalbėję „angeliukai“, „stengėmės sudominti ir parodyti, jog kiekvienas atėjęs į „Verslo Angelą“ čia gali įgyvendinti daugelį savo idėjų“. Po trumpos prezentacijos vyko komandinis žaidimas, kuomet visi plojimais bei pirštų spragsėjimais sukūrė lietaus garsą, vėliau, Indrės Kreivytės seminaras. Kaip teigė seminaro žiūrovė Karolina G.:„Seminaras buvo naudingas ir informatyvus. Mergina tikrai turi talentą sudominti.„ Popietė baigėsi komandiniu žaidimu/testu „Koks Tu esi lyderis?“. Norėję dar pabūti galėjo pažiūrėti „angeliukų“ krikštynų filmuotą medžiagą.
Po šio pristatymo ir seminaro dauguma dalyvavusių žmonių susidomėjo ir pareiškė norą prisijungti prie mūsų veiklos. Kaip teigia „angeliukas“ Liutauras Palionis: „Džiugu, jog įdėtos pastangos ruošiant šią popietę nenuėjo veltui ir galėjome matyti ne vieną susidomėjusį veidą. Tikiuosi, jog naujieji „angeliukai“ jaukiai jausis mūsų kompanijoje ir produktyviai dirbs savo ir „Verslo Angelo“ labui.“ To jiems ir linkime!