Netradicinis "Mes žinom kelią 2008"

Rūgpjūčio 21 – 22 dienomis vyks kasmetinis, tačiau netradicinis „Verslo angelo“ organizuojamas žygis „Mes žinom kelią 2008“. Netradicinis jis dėl to, kad vyks dvi, o ne keturias dienas kaip kasmet.

Žygis „Mes žinom kelią“ yra kasmetinis abiturientų palydėtuvės Nemunu. Jų šūkis yra parodyti kelią pirmyn, kad būtų lengva rasti kelią atgal. Tuo norima pasakyti, kad abiturientai ir studentai pabaigę studijas turėtų dėl ko grįžti į gimtąją Dzūkiją. Žygio metu dalyviai bendrauja su verslininkais ir politikais taip susirasdami naudingų pažinčių ir užsitikrindami ateitį su perspektyvomis Dzūkijoje. Taip pat plaukiantieji gali grožėtis Dzūkijos kraštovaizdžiu, kuris skatina grįžti atgal į gimtąjį regioną ir imtis naudingos veiklos jame ir jam.

Šiemet žygis prasidės rugpjūčio 21 d. atvykus į Nemunaičio stovyklavietę. Vakare vyks diskusija, į kurią susirinks ne tik žygio dalyviai, bet ir politikai bei verslininkai iš Dzūkijos. Tačiau vakaras nesibaigs vien diskusija: po jų vyks naktinis žygis, kuris padės išmokti dirbti komandoje.

Kitą rytą padarę rytinę mankštą ir papusryčiavę žygio dalyviai išplauks Nemunu į Alytaus Dainų slėnį. Ten vyks ne tik tradicinis žygiuotojų sutikimas, bet ir koncertas, kuriame dalyvaus grupės iš Alytaus ir Vilniaus. Gros alytiškiai „Grass On The Floor“ „ALT United“, vilniečiai „Arklio Galia“ bei „Biplan“. Taip pat palinkėjimo žodžius dalyviams tars politikai. Koncertas, kuris prasidės rugpjūčio 22 d. 19:00 val. Dainų slėnyje, bus dovana ne tik žygio dalyviams, bet ir visiems alytiškiams. Renginio metu bus dalijama kareiviška košė!

Gabija Pranskevičiūtė