Pašėlusiu tempu

Ketvirtadienį „Verslo Angele“ lankėsi penkių asmenų iš Norvegijos delegacija, kuri labai susidomėjo angeliukų veikla bei projektais. Smulkiai ir detaliai buvo pasakojama apie kiekvieną grupelę ir projektą. Šį kartą svečiai ne tik klausė, tačiau ir patys uždavinėjo įvairius klausimus, domėjosi atskiromis „Verslo Angelo“ veiklos detalėmis. Kaip nekeista, jie stebėjosi, jog jaunimas taip aktyviai dalyvauja popamokinėje veikloje ir taip šauniai dirba. Manome, jog mūsų organizacija jiems paliko ryškų įspūdį.

Šiuo metu VA tarsi didelis skruzdėlynas, kuriame nuolat zuja įsikarščiavę angeliukai. Kruopščiai ruošiamasi tarptautinei parodai „Alytus – 2006“, kurioje bus pristatomas „Verslo Angelas“ bei „Jaunimo platinimo tarnybos“, „Baltijos turizmo“ ir „Japoniško sodo“ projektai. Taip pat rengiamasi Alytaus miesto dienų eisenai, kurioje privalo dalyvauti kiekvienas iš mūsų. Pasirodysime atspindėdami savo pavadinimą, kaip tikri angelai – su sparnais. Be to, kiekvienas nešimės po balta rožę, juk Alytus – baltos rožės miestas. Kuo daugiau darbo, tuo geresnis rezultatas, tad džiaugiamės galėdami parodyti savo išskirtinumą.

Šią savaitę „Jaunimo platinimo tarnyba“ gavo gana įdomų ir netradicinį užsakymą – nuo birželio 8 iki 15 d. Rotušės aikštėje rinkti žmonių atneštas senas knygas, kurios bus dovanojamos užsienyje gyvenantiems Lietuvos išeiviams, ir atnešusiesiems įteikti po diplomą.

Ketvirtadieniniame susirinkime dalyvavo 23 žmonės. Tad, mieli angeliukai, maloniai kviečiame lankyti susirinkimus!Ir nepamirškite, jog dalyvauti miesto dienų eisenoje privalote, nes tai – kiekvieno iš jūsų pareiga.