Posėdis Lietuvos Respublikos Seime

Kovo 27d. trys “Verslo angele” dažnai matomi veidai: Vaclovas Goštautas, Jonas Kuklys ir Andrius Jučas vyko į Lietuvos Respublikos Seimą. Čia, pakviesti politiko Antano Nedzinsko, jie dalyvavo seimo komiteto posėdyje, kuriame buvo diskutuojama apie nepartinių dalyvavimą savivaldos rinkimuose.  Į šį posėdį atvyko ir seimo nariai ir kitų organizacijų atstovai. 

Kaip teigia Jonas Kuklys: „Šis posėdis buvo naudingas, nes visi mes sužinojom kokiam lygyje šiuo metu yra paruoštas įstatymas, kuris Seimui bus pateiktas birželio mėnesį.“. O Vaclovas Goštautas,  paklaustas koks šios kelionės tikslas,  pasidalino savo mintimis:  „Lietuvoje gyvenantys partiečiai sprendžia savo grupės reikalus, menkai atkreipdami dėmesį  į paprastus žmones.  Kaip sakoma, partijos tarnauja partijoms, tačiau tik nuo mūsų priklauso ar ilgai ši situacija laikysis mūsų gimtinėje, Alytuje. Kiekvienas sąmoningas pilietis užuot skundęsis turi kovoti dėl savo teisių.„

Džiugu, kad Alytuje yra žmonių, besidominčių dabartine politine situacija ir bandančių ją pakeisti mūsų, paprastų piliečių, naudai. Sėkmės Jums!

Deimantė Pauliuščenkaitė