Sutelkime visas pajėgas!Žygis artėja!

Šiuo laikotarpiu “Verslo Angele” vyksta aktyvus “Mes žinome kelią” žygio organizavimas. Siekiame suorganizuoti tikrai gerą, visiems įsimintiną žygį, tačiau kolkas turime problemą, jog mūsų darbas nejuda į priekį ir neturime tvirtos komandos. Į pagalbą iš didmiesčių pas mus suvažiavo atradę laiko ir mūsų organizacijos nepamiršę senieji “Verslo Angelo” nariai. Taigi vyresnieji, kurie jau turi patirties oraganizuojant šį žygį, padės susitvarkyti angeliukams su kylančiomis problemomis. Studentai susiskirstė į grupeles, kuriose jau yra dirbę ir prisidės prie darbo.
Tradiciškai, kaip kasmet, planuojama atgaivinti “Rytą su kava”. Kiekvieną rytą mūsų vadovas Vaclovas, Jonas Kuklys ir Indrė Kreivytė kviesis grupelių direktorius ir aptars aktualiausius artėjančio žygio klausimus.
Kadangi turime nemažai naujų angeliukų, per ketvirtadieninį susirinkimą nusprendėme pravesti visiems norintiems paskaitą, kaip reikia sudaryti darbo planą. Manome, ji bus tikrai naudinga, organizuojant žygį. Paskaitą planuoja pravesti projekto direktorius.
Netrukus bus išleista “Mes žinome kelią” žygio reklama FM radijuje, jau yra atspausdintos skrajutės, plakatai iškabinti, tad reklama juda į priekį, lauksime susidomėjimo.

Naujienas rašė Ignė Marculevičiūtė