Svečiai iš Druskininkų

Šį trečiadienį (2006-03-15) pas mus svečiavosi jaunimas iš Druskininkų. Naujieji mūsų draugai atvyko ne tik pažiūrėti kaip mes gyvename, tačiau ir aptarti iškilusius klausimus dėl projekto „Mes Žinom Kelią“ bei susitarti dėl tolimesnio mūsų bendradarbiavimo. Nors druskininkiečiai gavo ir ne itin didelį finansavimą, tačiau jie nusiteikę entuziastingai ir ryžtingai, kuo mes labai džiaugiamės. Trumpai papasakojome apie prėjusių metų žygį ir pamąstėme, koks galėtų būti svečių indėlis, į MŽK projektą. Jaunimas pareiškė didelį norą aktyviai dalyvauti žygio organizavime, todėl aptarėme, kokius artimiausius darbus jie galėtų padaryti. Nusprendėme, kad iš pradžių druskininkiečiai galėtų pradėti nuo informacijos rinkimo, t.y. :
• Sudaryti preliminarų tų Druskininkų įmonių sarašą, kurios galėtų prisidėti prie žygio;
• Pamąstyti ir susitarti dėl reklamos vietiniuose laikraščiuose, televizijoje, mokyklose, internetiniuose mokyklų puslapiuose.

Nuo šiol būsime viena didelė ir vieninga komanda.Todėl, kad galėtume lengviau komunikuoti, o darbas vyktų dar sklandžiau, Druskininkų jaunimas nuo šiol dalyvaus mūsų diskusijose, ir tikimės, kad bus aktyvūs!

Rašė Justė Šemetaitė