Svečiai iš Japonijos

Šios savaitės ketvirtadieninis susirinkimas vyko „Šaulių namuose“. Šiame susirinkime sulaukėme ilgai lauktų svečių iš Japonijos. Pirmiausia svečiams pristatėme mūsų organizaciją. Mes jiems palikome labai didelį įspūdį: jie žavėjosi mūsų entuziazmu, noru grįžti į savo gimtąjį miestą bei dirbti jo labui. Toliau svečiai mums papasakojo apie Japonijos jaunimą. Teigė, kad jie nori gerai pabaigti mokslus, o norėdami daugiau skirti laiko savo šeimai, jie atsisako įsidarbinti stambiose įmonėse. Taip pat Japonijos vyriausybė keičia verslo įstatymus, kad jauni žmonės lengviau galėtų kurti savo verslą ir realizuoti savo idėjas. Susirinkimo pabaigoje svečiams padainavome savo himną.
Angeliukų laukia dar vieno svarbaus renginio organizavimas. Šią savaitę gavome atsakymą iš VJRT, kad jau yra ruošiama sutartis su Verslo angelu, dėl projekto „Jaunimo gatvė“.
Taip pat praėjusį šeštadienį vyko Verslo angelo valdybos posėdis. Jo metu buvo tikslinamas valdybos narių sąrašas, diskutuota apie jaunimo, norinčio prisijungti prie Verslo angelo veiklos, amžių. Buvo nutarta, jog naujų angeliukų krikštynos vyks pavasarį.
Ir toliau vyksta darbų įkarštis ruošiantis projekto „Innovation circle“ konferencijai. Galutinai sutikslinami dalyvių sąrašai, jų atvykimo bei išvykimo laikas, maitinimas, apgyvendinimas bei inventorius.

Naujienas rašė Rima Kuklytė ir Laura Juozaitytė