Svečiai iš šiaurės

Mokslo metai jau įsibėgėjo , o Verslo angelo veikla taip pat nestovi vietoje.
Verslo angelą aplankė šiauriečių norvegų jaunimo taryba, taip pat ir keletas vilniečių, kurie dalyvauja projekte per Europos sąjungą, kartu su NVO. Jiems Pristatymo grupelės merginos pristatė mūsų organizacijos pagrindinius projektus: „Mes Žinom kelią“, „Verslo Žemėlapis“ ir „Jaunimo platinimo tarnyba“, bei veiklos principus. Svečiai buvo sužavėti jaunimo veiklumu bei savarankiškumu, kad viską jie organizuoja ir kuria patys.

Nepraėjo nei mėnuo, o angeliukai jau intensyviai ruošiasi lapkričio mėnesį vyksiančiai „Innovation circle“ verslumo konferencijai. Norintiems prisidėti jau yra skirstomi pirmieji darbai.
Angeliukas Audrius, grižęs iš seminaro Makniūnuose „Komanda ir motyvacija“ per ketvirtadieninį susirinkimą pasakojo kokių naudingų žinių įgijo bei jomis pasidalino su kitais angeliukais.
Taip pat spalio 27 d. Druskininkuose vyks Alytaus apskrities jaunimo konferencija, kurios tikslas – supažindinti Alytaus apskrities savivaldybių administracijos darbuotojus, politikus ir jaunimą su Lietuvoje ir apskrityje vykdoma jaunimo politika. Jau atsirado norinčių angeliukų dalyvauti šioje įdomioje konferencijoje.
Šeštadienį, 11 val. Verslo angelo jaunimas bandys diskutuoti naudodamiesi interneto pokalbių programa „skype“. Žiurėsime, kaip mums pavyks, gal vėliau tai bus puiki galimybė, diskutuoti su angeliukais, esančiais kituose miestuose.

Naujienas rašė Liucija Žukaitytė