Svečiai iš Ukrainos, mūsų savaitė

Praeitos savaitės ketvirtadieninis susirinkimas vyko Alytaus miesto apskrities salėje, į kurią mus pakvietė delegacija iš Ukrainos, Zhytomyr regiono. Susirinkimą vedė ir savo projektus pristatė ukrainiečių jaunimo organizacijos „XXI platforma“ narė. Ji papasakojo apie savo programą, kuri vadinasi „Sėkmės strategija“. Taip pat paminėjo keturias savo išleistas knygas, susijusias su ekonomika, jos terminais. Svečiai labai susidomėjo “Verslo angelo” veikla ir ypač nustebo, kad mūsų organizacija turi įkūrusi jau dvi įmones.
Susirinkimo pabaigoje organizacijos „XXI platforma“ narė, “Verslo angelui” padovanojo kelias savo knygas ir pakvietė mus atvykti į rugsėjo mėnesį į Ukrainoje vyksiančią konferenciją.

Nors ir atėjo atostogų metas, tačiau angeliukai ir toliau noriai dirba. Štai atsirado dar viena naujovė – „Rytas su kava“! Iškilus kokiems nors klausimams, problemoms, ryte susirenka “Verslo angelo” vadovai, norintys dalyvauti angeliukai, ir sprendžia tas problemas ar iškilusius klausimus. Šią savaitę, trečiadienį, buvo sprendžiami STT grupelės problemos, pradėta kurti nauja sistema.
“Mes žinom kelią” grupelė intensyviai ruošiasi žygiui. Šią savaitę radijo stotyje FM99 buvo įrašyta žygio reklama. Šiuo metu yra ieškomi partneriai, rėmėjai. Jau nuo Liepos 1 dienos bus pradėti rinkti pinigai už dalyvavimą žygyje.
Šios savaitės ketvirtadieniniame susirinkime aptarėme miesto dienų parodą, jos pliusus ir minusus, taip pat kitus rūpimus klausimus. Žaidėme porą įdomių žaidimų, kuriuose atsispindėjo komandinis darbas, logika.

Rima Kuklytė