Švenčių belaukiant...

Artėja Kalėdos! Vis daugiau girliandų matome parduotuvių vitrinose. Vis labiau ir labiau jaučiame šventinę nuotaiką širdyse. Tad ir į VA ateina Kalėdos. Šią savaitę buvo papuošta eglutė ir prikabinta daug žybsinčių lempučių, nešančių Kalėdų nuotaiką. Tačiau nors ir kaip švenčių džiaugsmas bei laukimas beldžiasi į mūsų širdis, mes dar turime daug darbų kuriuos turime atlikti iki Kalėdų.
Šią savaitę į “Baltijos turizmo” grupelę buvo atvykęs svečias. Tai buvo mūsų partneris gerb. K.Ptakauskas. Jis mus plačiau supažindino su mūsų pareigomis vyksiančioje BONSAI parodoje. K.Ptakauskas mums papasakojo ,kiek žmonių dalyvaus parodoje. Taip pat, kad reikės trijų grupelių: techninės, registracijos ir grupelės žmonių, kurie galės rūpintis atvykusiais svečiais. Buvo pabrėžta, kad reikės itin pasirūpinti, kad registracijoje nebūtų nesklandumų.
Šią savaitę “Pristatymo grupelėje” buvo aptarta “Ataskaitinio susirinkimo” detalės. Susirinkimui organizuoti bus reikalingos keturios grupelės: registracijos, techninės, scenarijaus, darbuotojų (žmonių, kurie rūpinsis indų išplovimu, kėdžių nešiojimu, kavos pertraukėlėmis ir t.t.).Registracijos grupelės vadovė bus Rima. Techninės grupelės-Liucija. Scenarijaus–Neringa,o darbuotojų-Gabija. Buvo nutarta, kad nuo šiol visų grupelių susirinkimai vyks atskirai.
Taip pat šią savaitę buvo priimta nauja protokolų rašymo sistema.