Tęsiame darbus

Vos pasibaigus “Innovation Circle” verslumo konferencijai, angeliukai puolė organizuoti kitą seminarą – “Jaunimo Gatvė”, kuris vyks Birštone lapkričio 25 – 26 dienomis. Seminare dalyvaus 70 dalyvių iš visos Alytaus apskrities, jo pagrindiniai tikslai – sukviesti diskriminuojamą ir neorganizuotą jaunimą iš atokių Lietuvos kampelių, padiskutuoti, pakalbėti apie galimybes vykdyti veiklą jų rajonuose.
Kadangi laiko liko išties nedaug, darbai virte verda. Angeliukai pasiskirstę darbais : vieni atsakingi už inventorių, reikalingą konferencijos metu, kiti už transportą, registraciją ir kt. Tikėkimės, seminaras pavyks puikiai.

Šią savaitę vykęs ketvirtadieninis susirinkimas nebuvo eilinis, ir prasidėjo blogomis žiniomis…Lapkričio 15d., buvo paskutinė, kada turėjo būti pervesti už 2005m. pildytas deklaracijas gauti 2%, tačiau mokesčių inspekcija, kuriai Verslo Angelas niekad neužkliuvo, rado prie ko prisikabinti ir pinigų nepervedė. Be šių pajamų “Verslo angelas” negalės tęsti veiklos.
Tačiau, tai dar ne viskas. Už 2005metus jau yra sumokėta 28000lt, tačiau šiuos pinigus nori taip pat atsiimti. Problema, kad šie pinigai jau yra išleisti. Taip pat nuo 2006m. “Mes žinom kelią” VA turi daug skolų, kurias žadėjo atiduoti šį lapkritį iš mokesčių inspekcijos pervestų pinigų. Jei viskas neišsispręs, VA sieks atsikovot mums skirtus pinigus teisminiu būdu (deja, procesas gali užsitęsti net metus).

Taigi, tikėkimės, kad viskas baigsis gerai, ir angeliukai toliau galės dalyvauti Verslo Angelo veikloje!

Naujienas rašė Ignė Marculevičiūtė