Verslo žemėlapio naujienos

Per antradienį (10-04) vykusį grupelių Direktorių susirinkimą buvo nuspręsta pakeisti projekto Verslo Žemėlapis ėjimo per įmones sitemą. Ji bus vykdoma dviem etapais.
Visas Alytus yra suskirstytas į 7 rajonus: Pramonės, Dainavos, Vidzgirio 1, Vidzgirio 2, Putinų, Pirmo Alytaus ir Centras. Šių rajonų suskirstymas ne visiškai atitinka įprastinį skirstymą, t. y. skiriasi ribos (pvz. Vidzgiriui 2 priklauso ir Santaika).
Visiems rajonams per šiandien (10-08) vykusį Verslo Žemėlapio susirinkimą buvo priskirti atsakingi asmenys. Jie pagal angeliukų gyvenamąją vietą išsirinko po 10-15 žmonių, kurie turės pereiti šiuos rajonus.
Pirmasis etapas: keli angeliukai turi „perbėgti“ gatves ir pasižiūrėti kiek apytiksliai įmonių toje gatvėje yra. Surinktą informaciją turi perduoti už tą rajoną atsakingam asmeniui.
Tačiau jeigu angeliukui paskirtoje gatvėje yra tik kelios įmonės, jis gali iš karto įvykdyti ir pirmąjį ir antrąjį etapus, o esnt tam tikrai situacijai netgi tas įmones pereiti.
Antrasis etapas: už rajonus atsakingi asmenys turi likusiems angeliukams paskirstyti gatves, kurias jie turės pereiti ir surašyti visas toje gatvėje rastas įmones: jų pavadinimus bei adresus. Gatvės angeliukams skirstomos atsižvelgiant į įmonių tankumą vienoje gatvėje (jei ten yra daug įmonių, ją apeiti paskiriami keli angeliukai, jei mažiau – vienas).
Pasibaigus antrajam etapui ir turint pradinę informaciją apie įmonę, angeliukai vėl grįš prie senosios ėjimo per įmones tvarkos.