Vyksta įtempti darbai !

Šią savaitę „angeliukai“ toliau įtemptai organizuoja „Mes Žinom Kelią“ žygį. Darbo užtenka visiems ! Jau šiuo metu į žygį yra užsiregistravę 92 žmonės. „Viešųjų Ryšių “ grupelė šią savaitę pagamino naujų skrajučių ir plakatų, juos pakabino. Savaitgaly, kuomet vyks abiturientų išleistuvės, atrinkti „angeliukai “ dalins skrajutes dvyliktokams. Taip pat „Viešųjų Ryšių“ grupelė ketvirtadienį sulaukė svečių iš Varėnos.

Grupelė, kuri atsakinga už plaukimą taip pat nesnaudžia. Per šią savaitę jie baigė ruošti baidarininkų instrukcijas, taip pat ši grupelė informavo, kad visi plausto kapitonai, prieš plaukimą, bus instruktuoti.

„Baltijos Turizmas“ šiuo metu bando gauti paramą (palapines ir kitą inventorių) iš karinio dalinio „Geležinis Vilkas“. Norima, kad šiais metais „angeliukams“ nereikėtų patiems statyti palapinių.

„Dalyvių“ grupelė šiuo metu užsiima dalyvių registracija.

„Programos“ grupelė sudarė, ir per visuotinį „Ketvirtadieninį“ susirinkimą pristatė, pirminį programos tvarkaraštį. Buvo stengiamasi, kad būtų kuo didesnis užimtumas ir kad minėti įvairūs užsiėmimai tikrai sudomintų kiekvieną: tiek verslininką, tiek studentą, tiek abiturientą. Yra planuojama, kad kiekviena atskira žygio diena turėtų savo temą. Taip pat šią savaitę buvo atliktas dar vienas „Programos“ grupės darbas. Buvo iki galo pasiskirstyta koks „Programos“ grupės narys už ką bus atsakingas. Taigi nieko nelaukę „angeliukai“ kibo į darbus.

Taip pat šią savaitę į „Ketvirtadieninį“ susirinkimą atvyko žurnalistės iš laidos „Ilgoji Pertrauka“. Jos buvo pakviestos kartu plaukti „Mes Žinom Kelią“ žygyje. Šiai komandai buvo skiriamos šešios vietos. Buvo tariamąsi, kad rugsėjo pradžioje bus paruoštas reportažas, kuris bus rodomas per Alytaus kabelinę televiziją.

Naujienas rašė: Gabija Pranskevičiūtė