Žygis

Spalio paskutinį savaitgalį Alytuje vyko net keletas jaunimo organizuotų renginių. Vienas jų – jaunimo organizacijos „Verslo angelas“ jau antrus metus rengtas „Verslo angelo“ ir draugų žygis į Dainų slėnį“. Tai – įvadinis žiemos projekto „Čiuožki!“ renginys, kurio metu organizacija laukė pasiūlymų bei pageidavimų iš miestelėnų, kaip galėtų išplėsti bei pagerinti „Čiuožki!“.
Saulėtą rytą Alytaus bendruomenės centre susirinkę ir į tris komandas pasidaliję jaunuoliai skirtingomis trasomis patraukė link Alytaus Dainų slėnio. Pakeliui jų laukė keletas užduočių – nurodytose vietose nusifotografuoti su praeiviais, sukurti dainelę su pateiktais žodžiais, iš miško gėrybių (mat visų komandų dalis trasos ėjo per mišką) sudėlioti „Verslo angelo“ logotipą ar pavadinimą ir, svarbiausia, sugalvoti 5 idėjas didžiausiam kasmetiniam „Verslo angelo“ žiemos renginiui „Čiuožki!“, taip pat vyksiančiam Dainų slėny.
Po poros valandų žygiavimo, Dainų slėnyje susirinkę komandos pristatė savo idėjas, sudainavo dainas, pasivaišino atsinešta arbata ir atsisveikino – „Iki susitikimo „Čiuožki!“.